#IKKOOPBELGISCH brandstore komt naar Antwerpen

© Ik koop belgisch

Om modemerken van Belgische bodem in de verf te zetten, lanceerde het Flanders Fashion Instituut ‘Ik koop Belgisch’. Dit vertaalt zich nu ook in een tijdelijke winkel in Antwerpen.

In september 2015 lanceerde het Flanders Fashion Instituut #IKKOOPBELGISCH, een campagne die modemerken van Belgische bodem – internationaal geassocieerd met kwalitatieve materialen, verrassend design en een eigenzinnige aanpak – in de verf wou zetten. Feinest Labels wil die traditie in ere houden. Van donderdag 10 december 2015 tot en met zaterdag 9 januari 2016 creëert het Antwerpse communicatiebureau een plek voor enkele Belgische creatieve ondernemers om hun collecties te tonen aan pers en publiek in de Kammenstraat in Antwerpen.

Het pand wordt voor de gelegenheid omgetoverd door het designteam van Evolution. Zij maken een tijdelijke hotspot van deze place to be waar ze aanstormend Belgisch creatief talent in de kijker plaatsen.

Praktisch:

#IKKOOPBELGISCH Brand Store Kammenstraat 70 2000 Antwerpen / open van donderdag 10 december 2015 tem zaterdag 9 januari 2016

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content