'Ik hou niet van madammen met een bontjas', klonk het bij Urbanus. En dat was de voorbije decennia ook de leuze van McCartney. Aan The Guardian vertelde ze dat ze ook eerst problemen had met nepbont. 'Goed gemaakt nepbont lijkt te goed op echt bont. Op het moment dat de jas het atelier verlaat, kan zelfs een getraind oog moeilijk het verschil nog ontwaren.'

Maar tijden veranderen, ook voor McCartney. 'Ik heb met jonge vrouwen gepraat en hen gevraagd hoe zij erover denken. Blijkbaar willen zij zelfs geen echte bontjassen, dus de tijden zijn echt veranderd. Daarom heb ik mijn visie veranderd', aldus Stella McCartney.

De langharige 'Fur Free Fur'-jassen zullen te koop worden aangeboden met een duidelijk label, waarop trots verkondigd zal worden dat het om nepbont gaat. (AB)

'Ik hou niet van madammen met een bontjas', klonk het bij Urbanus. En dat was de voorbije decennia ook de leuze van McCartney. Aan The Guardian vertelde ze dat ze ook eerst problemen had met nepbont. 'Goed gemaakt nepbont lijkt te goed op echt bont. Op het moment dat de jas het atelier verlaat, kan zelfs een getraind oog moeilijk het verschil nog ontwaren.'Maar tijden veranderen, ook voor McCartney. 'Ik heb met jonge vrouwen gepraat en hen gevraagd hoe zij erover denken. Blijkbaar willen zij zelfs geen echte bontjassen, dus de tijden zijn echt veranderd. Daarom heb ik mijn visie veranderd', aldus Stella McCartney.De langharige 'Fur Free Fur'-jassen zullen te koop worden aangeboden met een duidelijk label, waarop trots verkondigd zal worden dat het om nepbont gaat. (AB)