Klanten van de Zara-vestigingen in Istanboel vonden de afgelopen weken bijzondere etiketten in de kledij die ze wilden kopen. Daarop stonden boodschappen als: 'Ik heb het kledingstuk gemaakt dat je nu gaat kopen, maar ik ben er niet voor betaald.'

Associated Press berichtte over de etiketjes, die er door de arbeiders zelf zijn gehangen. Volgens het persagentschap staat er op de etiketjes dat de arbeiders voor Bravo werkten, een toeleverancier van Zara die in juli plots de deuren sloot. Volgens de arbeiders moet de fabriek hen nog drie maanden loon.

Inditex, het moederbedrijf van Zara, heeft nog geen commentaar gegeven.

Klanten van de Zara-vestigingen in Istanboel vonden de afgelopen weken bijzondere etiketten in de kledij die ze wilden kopen. Daarop stonden boodschappen als: 'Ik heb het kledingstuk gemaakt dat je nu gaat kopen, maar ik ben er niet voor betaald.' Associated Press berichtte over de etiketjes, die er door de arbeiders zelf zijn gehangen. Volgens het persagentschap staat er op de etiketjes dat de arbeiders voor Bravo werkten, een toeleverancier van Zara die in juli plots de deuren sloot. Volgens de arbeiders moet de fabriek hen nog drie maanden loon.Inditex, het moederbedrijf van Zara, heeft nog geen commentaar gegeven.