Het modehuis Hugo Boss is een samenwerking aangegaan met het National Theatre in Londen. Hugo Boss zal de kostuums van alle producties van het theaterhuis in het komende jaar ontwerpen. Dat meldt de Britse Vogue.

De samenwerking is meteen de eerste voor het National Theatre die nooit eerder met een officiële kledingsponsor heeft gewerkt. De eerste creaties zijn momenteel al op het toneel te zien bij de voorstelling van 'Damned by Despair' dat reeds in première is gegaan. Het stuk speelt zich af in Spanje in de 17e eeuw en vertelt het verhaal van twee avonturiers die in mekaars leven verwikkeld raken.

De samenwerking betekent dat Hugo Boss ook toegang heeft tot de locaties die het theaterhuis bezit. Het modehuis zal deze mooie en unieke ruimten dus ook kunnen gebruiken voor eigen evenementen. (RDM)

Het modehuis Hugo Boss is een samenwerking aangegaan met het National Theatre in Londen. Hugo Boss zal de kostuums van alle producties van het theaterhuis in het komende jaar ontwerpen. Dat meldt de Britse Vogue.De samenwerking is meteen de eerste voor het National Theatre die nooit eerder met een officiële kledingsponsor heeft gewerkt. De eerste creaties zijn momenteel al op het toneel te zien bij de voorstelling van 'Damned by Despair' dat reeds in première is gegaan. Het stuk speelt zich af in Spanje in de 17e eeuw en vertelt het verhaal van twee avonturiers die in mekaars leven verwikkeld raken. De samenwerking betekent dat Hugo Boss ook toegang heeft tot de locaties die het theaterhuis bezit. Het modehuis zal deze mooie en unieke ruimten dus ook kunnen gebruiken voor eigen evenementen. (RDM)