Hoeveel (soorten) schoenen heb je écht nodig?

Hoeveel (soorten) schoenen heb je écht nodig?
© iStock

(EK)

Zwarte Pumps © Steve Madden

Zwarte pumps passen onder bijna alles en zorgen er steevast voor dat je eruit ziet alsof je het stijlgevoel hebt van een gemiddeld Glamour-model. Een schoenencrisis is dus gauw opgelost met deze evergreen in je schoenkast.

Ballerina's © T.U.K

Het is niet omdat je je meisjesdroom niet hebt kunnen waarmaken (wist jij veel dat je sportief moest zijn om een prima ballerina te worden?), dat je de bijhorende schoenen niet mag dragen. Lekker comfy en speels!

Guilty pleasures © Sophia Webster

Dat ene paar schoenen dat nét iets te duur, nét iets te opvallend of nét iets te oncomfortabel is om iedere dag uit de kast te halen, maar waar je toch een heel sterke band mee hebt

Sneakers © Tory Burch

Sneakers geven je outfit iets nonchalant. Vandaag zijn ze meer dan ooit een fashion statement, maar eerlijk: ze komen ook gewoon goed van pas als je een trein moet halen terwijl je nog in een prille fase van je cursus time management zit.

Fluffy pantoffels © Ugg

Omdat je op sommige dagen simpelweg behoefte hebt aan je zetel, een dekentje en Downton Abbey streamen tot je datalimiet bereikt is. Oh, en chocolade. Veel chocolade.

Stoere boots © Zign

Een gewaarschuwde fashionista is er twee waard. Dat betekent in onze contreien dat je altijd voorzien moet zijn op een stortbui. Een stevige boot staat stoer onder een kleedje en strak onder een broek, maar vooral: hij loodst je zonder risico op natte tenen door ons Belgenland.

Platte sandaaltjes © Sam Edelman

Weg met dat tenencomplex! Haal voetvijl en nagellak boven, want zodra de zon opduikt, mag je je voeten weer vrij spel geven.

Laarsjes © Tim van Steenbergen

Niks beter dan een warme laars wanneer de temperatuur onder nul zakt, maar jij wel een kleedjesdag hebt. Op een broekendag maak je je outfit dan weer bijzonder door je platte laarzen uit de kast te halen.