Het is bijna ondenkbaar dat Victoria Beckham vandaag de dag met een nep handtas de deur zou uitkomen. Toch was dat enkele jaren geleden wel degelijk het geval. Victoria werd toen gefotografeerd met een nep Louis Vuitton graffiti handtas.

Ontwerper - en creatief directeur van Louis Vuitton - Marc Jacobs zag de foto en besloot het als een compliment te nemen en haar de echte versie op te sturen. Sindsdien zijn de twee goede vrienden geworden en was Victoria zelfs de ster van de campagne van zijn eigen collectie. (RDM)

Het is bijna ondenkbaar dat Victoria Beckham vandaag de dag met een nep handtas de deur zou uitkomen. Toch was dat enkele jaren geleden wel degelijk het geval. Victoria werd toen gefotografeerd met een nep Louis Vuitton graffiti handtas. Ontwerper - en creatief directeur van Louis Vuitton - Marc Jacobs zag de foto en besloot het als een compliment te nemen en haar de echte versie op te sturen. Sindsdien zijn de twee goede vrienden geworden en was Victoria zelfs de ster van de campagne van zijn eigen collectie. (RDM)