In Miami werd de nieuwe badmode voorgesteld in aanwezigheid van pers en publiek. Erg opvallend was dat de bikini's weer enkele maatjes gekrompen zijn en dat er behoorlijk wat moet getoond worden als je kiest om in deze bikini's/zwempakken aan het zwembad te liggen. Dat schrijft Fashionista.

Als je dacht dat het broekje van een Braziliaanse bikini weinig aan de verbeelding overlaat, dan laten de bikini's en zwempakken, getoond op de Miami Swim Week, helemaal niets meer over aan de verbeelding. De ontwerpers kiezen ervoor om volgend zomerseizoen weer een stuk meer huid te tonen, waardoor de broekjes en topjes kleiner zijn geworden. Zo is bijvoorbeeld de string weer helemaal terug.

Al deze labels zijn helemaal mee in de 'micro-trend' en we stellen dan ook wel vast dat het een internationaal verschijnsel is. Heb je een derrière die je misschien niet zo graag toont aan de buitenwereld? Of je houdt gewoon niet van strings? Misschien kan je dan eens de string langs de voorzijde van het lichaam proberen, want we zien dat ontwerpers op de Miami Swim Week het broekje van de bikini vooraan steeds hoger uitsnijden. Lijkt ons helemaal niet zo praktisch, laat staan dat het echt elegant is. (LVR)

In Miami werd de nieuwe badmode voorgesteld in aanwezigheid van pers en publiek. Erg opvallend was dat de bikini's weer enkele maatjes gekrompen zijn en dat er behoorlijk wat moet getoond worden als je kiest om in deze bikini's/zwempakken aan het zwembad te liggen. Dat schrijft Fashionista. Als je dacht dat het broekje van een Braziliaanse bikini weinig aan de verbeelding overlaat, dan laten de bikini's en zwempakken, getoond op de Miami Swim Week, helemaal niets meer over aan de verbeelding. De ontwerpers kiezen ervoor om volgend zomerseizoen weer een stuk meer huid te tonen, waardoor de broekjes en topjes kleiner zijn geworden. Zo is bijvoorbeeld de string weer helemaal terug. Al deze labels zijn helemaal mee in de 'micro-trend' en we stellen dan ook wel vast dat het een internationaal verschijnsel is. Heb je een derrière die je misschien niet zo graag toont aan de buitenwereld? Of je houdt gewoon niet van strings? Misschien kan je dan eens de string langs de voorzijde van het lichaam proberen, want we zien dat ontwerpers op de Miami Swim Week het broekje van de bikini vooraan steeds hoger uitsnijden. Lijkt ons helemaal niet zo praktisch, laat staan dat het echt elegant is. (LVR)