Zweeds modeconcern Hennes & Mauritz vindt het tijd worden dat de man hipper gekleed gaat. Vanaf dit seizoen tilt H&M wereldwijd in dertig winkels de mannenmode naar een hoger niveau. Met een nieuwe, altijd geupdate collectie krijgen de heren toegang tot de meest hippe trends aan betaalbare prijzen.

"Mannen worden steeds modebewuster en durven meer op het gebied van details en silhouetten. Dat is fantastisch om te zien. Bij de nieuwe, hippe collectie moeten we denken aan jumpsuits en nepbont", zegt Ann-Sofie Johansson, hoofddesigner bij H&M.

De collectie is vanaf midden september verkrijgbaar in BelgiÃ"en veertien andere landen.

Ann Heylens.

Zweeds modeconcern Hennes & Mauritz vindt het tijd worden dat de man hipper gekleed gaat. Vanaf dit seizoen tilt H&M wereldwijd in dertig winkels de mannenmode naar een hoger niveau. Met een nieuwe, altijd geupdate collectie krijgen de heren toegang tot de meest hippe trends aan betaalbare prijzen. "Mannen worden steeds modebewuster en durven meer op het gebied van details en silhouetten. Dat is fantastisch om te zien. Bij de nieuwe, hippe collectie moeten we denken aan jumpsuits en nepbont", zegt Ann-Sofie Johansson, hoofddesigner bij H&M. De collectie is vanaf midden september verkrijgbaar in BelgiÃ"en veertien andere landen. Ann Heylens.