Het Franse modehuis Hermès, dat bekend staat om zijn zijden sjaaltjes en peperdure Birkin handtassen, komt met een nieuwe klepper van formaat. In de lente- en zomercollectie 2013 van Hermès schuilt er een T-shirt voor mannen ter waarde van 91.500 dollar ofwel 71.000 euro, dat meldt The Awl.

De T-shirt is gemaakt van honderd procent krokodillenleer waardoor de kostprijs overeen komt met een nieuwe wagen of een zwembad.

Zwaar en ongemakkelijk

Volgens een redacteur van The Awl, die op zoek ging naar de duurste T-shirt in New York, is de shirt van Hermès zwaar, ongemakkelijk en zeker niet zweetvrij. Waarom het merk dit item dan net in de zomercollectie plaatst, blijft een grote vraag.

Heb je nog ergens 71.000 euro liggen, dan kun je deze kwijt in de Hermès flagship store op Madison Avenue in New York. En niet te vergeten: zo'n extra 6120 euro BTW komt bovenop de verkoopprijs. (JJ)

Het Franse modehuis Hermès, dat bekend staat om zijn zijden sjaaltjes en peperdure Birkin handtassen, komt met een nieuwe klepper van formaat. In de lente- en zomercollectie 2013 van Hermès schuilt er een T-shirt voor mannen ter waarde van 91.500 dollar ofwel 71.000 euro, dat meldt The Awl. De T-shirt is gemaakt van honderd procent krokodillenleer waardoor de kostprijs overeen komt met een nieuwe wagen of een zwembad. Zwaar en ongemakkelijk Volgens een redacteur van The Awl, die op zoek ging naar de duurste T-shirt in New York, is de shirt van Hermès zwaar, ongemakkelijk en zeker niet zweetvrij. Waarom het merk dit item dan net in de zomercollectie plaatst, blijft een grote vraag. Heb je nog ergens 71.000 euro liggen, dan kun je deze kwijt in de Hermès flagship store op Madison Avenue in New York. En niet te vergeten: zo'n extra 6120 euro BTW komt bovenop de verkoopprijs. (JJ)