Het Franse luxelabel Hermès is vastbesloten China te veroveren. Het huis lanceert komende lente in Shanghai het Chinese merk "Shang Xia". Die naam staat zowel voor pret-à-porter, meubels als tafelservies.
Volgens Patrick Thomas, topman van Hermès International, wordt het Shang Xia een authentiek huis waarvan de stijl, materialen en de know how geënt zijn in de Chinese cultuur, een première voor het huis.

Ondanks zijn zestien boetieks in China heeft Hermès het moeilijk om de Chinese consument te overtuigen. De Chinezen worden vooral afgeschrikt door de te hoge prijzen.

Caroline Lallemand/Ann Heylens.

Bekijk het recentste defilé van Hermès op Catwalk Weekend.

Het Franse luxelabel Hermès is vastbesloten China te veroveren. Het huis lanceert komende lente in Shanghai het Chinese merk "Shang Xia". Die naam staat zowel voor pret-à-porter, meubels als tafelservies. Volgens Patrick Thomas, topman van Hermès International, wordt het Shang Xia een authentiek huis waarvan de stijl, materialen en de know how geënt zijn in de Chinese cultuur, een première voor het huis. Ondanks zijn zestien boetieks in China heeft Hermès het moeilijk om de Chinese consument te overtuigen. De Chinezen worden vooral afgeschrikt door de te hoge prijzen. Caroline Lallemand/Ann Heylens.Bekijk het recentste defilé van Hermès op Catwalk Weekend.