Het Franse ruiterteam zal tijdens de Olympische Spelen in Londen gekleed worden door het Franse modehuis Hermès. Hiermee keert het Franse modehuis terug naar de eerste activiteit van het bedrijf: tweehonderd jaar geleden verkocht Hermès namelijk zadels voor de paardensport aan de elite.

Het Franse luxemerk, vooral bekend van iconische handtassen, zal het Franse ruiterteam kleden op de Olympische Spelen in Londen. Dat schrijft de Telegraph.Een schetst toont het onderwerp voor de ruitersvesten: een blauwe blazer met rode kraag. Het vestje straalt de Franse kleuren uit. De blazer zal erg licht en flexibel zijn waardoor het makkelijker is voor de ruiters om zich erin te kunnen bewegen.

Het is niet de eerste keer dat Hermès samenwerkt met het Franse nationale ruiterteam. Het modehuis ontwierp al eens kleding voor het Franse ruiterteam, namelijk voor de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta.

Olympische modespelen?

Het nieuws over de samenwerking tussen modehuis Hermès en het Franse ruiterteam voor de Olympische Spelen is de zoveelste modesamenwerking die bekend wordt gemaakt in het kader van de Olympische Spelen. Het team van Groot-Brittannië krijgt outfits ontworpen door Stella McCartney en de Amerikaanse ploeg verschijnt in kleding van de hand van Ralph Lauren. Ook Frankrijk kan nu uitpakken met speciaal ontworpen blazers door een nationaal modehuis. We zouden bijna denken dat het Olympische Modespelen zijn en dat de looks minstens even belangrijk worden geacht als de sportieve prestaties. (LVR)

Het Franse ruiterteam zal tijdens de Olympische Spelen in Londen gekleed worden door het Franse modehuis Hermès. Hiermee keert het Franse modehuis terug naar de eerste activiteit van het bedrijf: tweehonderd jaar geleden verkocht Hermès namelijk zadels voor de paardensport aan de elite. Het Franse luxemerk, vooral bekend van iconische handtassen, zal het Franse ruiterteam kleden op de Olympische Spelen in Londen. Dat schrijft de Telegraph.Een schetst toont het onderwerp voor de ruitersvesten: een blauwe blazer met rode kraag. Het vestje straalt de Franse kleuren uit. De blazer zal erg licht en flexibel zijn waardoor het makkelijker is voor de ruiters om zich erin te kunnen bewegen. Het is niet de eerste keer dat Hermès samenwerkt met het Franse nationale ruiterteam. Het modehuis ontwierp al eens kleding voor het Franse ruiterteam, namelijk voor de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta. Olympische modespelen? Het nieuws over de samenwerking tussen modehuis Hermès en het Franse ruiterteam voor de Olympische Spelen is de zoveelste modesamenwerking die bekend wordt gemaakt in het kader van de Olympische Spelen. Het team van Groot-Brittannië krijgt outfits ontworpen door Stella McCartney en de Amerikaanse ploeg verschijnt in kleding van de hand van Ralph Lauren. Ook Frankrijk kan nu uitpakken met speciaal ontworpen blazers door een nationaal modehuis. We zouden bijna denken dat het Olympische Modespelen zijn en dat de looks minstens even belangrijk worden geacht als de sportieve prestaties. (LVR)