Met vier kinderen en een realityshow heeft Heidi Klum (36) haar handen meer dan vol, zou je zo denken, maar niets is minder waar. Het Duitse topmodel probeert nu ook een carrière uit te bouwen als mode-ontwerper. Volgens showbizzmagazine People
zal Klum twee collecties zwangerschapskleren op de markt brengen.

Haar ontwerpen zullen vanaf midden februari in Amerikaanse winkels als Pea in the Pod en Motherhood Maternity te krijgen zijn.

Klum begrijpt als geen ander hoe moeilijk het is om als zwangere
vrouw leuke kleren te vinden. "Ik wil daarom mijn kennis en ervaring
bundelen in twee leuke kledingcollecties voor vrouwen met bolle
buiken", aldus de echtgenote van zanger Seal.

Heidi Klum is moeder van Leni (5), Henry (4), Johan (2) en de drie
maanden oude Lou.

Belga/AH.

Met vier kinderen en een realityshow heeft Heidi Klum (36) haar handen meer dan vol, zou je zo denken, maar niets is minder waar. Het Duitse topmodel probeert nu ook een carrière uit te bouwen als mode-ontwerper. Volgens showbizzmagazine People zal Klum twee collecties zwangerschapskleren op de markt brengen. Haar ontwerpen zullen vanaf midden februari in Amerikaanse winkels als Pea in the Pod en Motherhood Maternity te krijgen zijn. Klum begrijpt als geen ander hoe moeilijk het is om als zwangere vrouw leuke kleren te vinden. "Ik wil daarom mijn kennis en ervaring bundelen in twee leuke kledingcollecties voor vrouwen met bolle buiken", aldus de echtgenote van zanger Seal. Heidi Klum is moeder van Leni (5), Henry (4), Johan (2) en de drie maanden oude Lou.Belga/AH.