Sandalenmerk Havaianas speelt op zeker en ontwerpt teenslippers die dankzij extra riempjes niet meer van je voet kunnen glijden.

Dankzij de nieuwe, zomerse collectie van Havaianas zullen zelfs de meest onverbeterlijke slenteraars hun slippers niet verliezen. Het sandalenmerk heeft enkele van haar teenslippers immers voorzien van riemen rond of achter de enkel. Deze extra bandjes zorgen voor stevigheid, draagcomfort en gaan slipgevaar tegen.

De collectie bestaat uit drie modellen: Freedom, Flash Urban en Grace. Zoals alle havaianassandalen zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren. (KS)

De havaianasslippers met extra bandjes zijn verkrijgbaar vanaf €23

Sandalenmerk Havaianas speelt op zeker en ontwerpt teenslippers die dankzij extra riempjes niet meer van je voet kunnen glijden.Dankzij de nieuwe, zomerse collectie van Havaianas zullen zelfs de meest onverbeterlijke slenteraars hun slippers niet verliezen. Het sandalenmerk heeft enkele van haar teenslippers immers voorzien van riemen rond of achter de enkel. Deze extra bandjes zorgen voor stevigheid, draagcomfort en gaan slipgevaar tegen.De collectie bestaat uit drie modellen: Freedom, Flash Urban en Grace. Zoals alle havaianassandalen zijn ze beschikbaar in verschillende kleuren. (KS) De havaianasslippers met extra bandjes zijn verkrijgbaar vanaf €23