De Fietsbar-collectie omvat een trui, mok, sokken en sticker. Allemaal worden ze gesierd door grappige bond-zonder-naam-achtige leuzes en doen ze denken aan de wielerverenigingen van weleer.

Magali Merzougui
© Magali Merzougui

Op de felblauwe sweaters voor volwassen en kinderen (3 tot 8j.), gemaakt met respect voor mens en natuur, prijken sew on patches met een gezellige, maar moedige beer en de slogan 'Willen is Kunnen'. Diezelfde slogan vind je ook terug op de rand van rood met witte sokken. De rood-witte mokken bombarderen je instant tot 'Vriend van de fiets' en de stickers met cool hert manen je aan om 'Niet te hert' te rijden.

Op zoek naar een geestig kerstcadeau? Je betaalt tussen de 0,5 euro en 55 euro. Alle items zijn vanaf 28 oktober exclusief te koop bij Fietsbar in Hasselt.

Magali Merzougui
© Magali Merzougui

(EK)

De Fietsbar-collectie omvat een trui, mok, sokken en sticker. Allemaal worden ze gesierd door grappige bond-zonder-naam-achtige leuzes en doen ze denken aan de wielerverenigingen van weleer. Op de felblauwe sweaters voor volwassen en kinderen (3 tot 8j.), gemaakt met respect voor mens en natuur, prijken sew on patches met een gezellige, maar moedige beer en de slogan 'Willen is Kunnen'. Diezelfde slogan vind je ook terug op de rand van rood met witte sokken. De rood-witte mokken bombarderen je instant tot 'Vriend van de fiets' en de stickers met cool hert manen je aan om 'Niet te hert' te rijden.Op zoek naar een geestig kerstcadeau? Je betaalt tussen de 0,5 euro en 55 euro. Alle items zijn vanaf 28 oktober exclusief te koop bij Fietsbar in Hasselt.(EK)