Alweer een reden tot feest voor Lies Mertens. In november kreeg de ontwerpster te horen dat ze een Henry van de Velde Award (Consumer Award) in de wacht wist te slepen en op 15 december zwaait ze de deuren open van haar eerste vlaggenschip.

De collectie in samenwerking met Camiel Van Noten zal bestaan uit een uniseks handtas, gemaakt van biologisch gelooid leer, een schaal en een bijzettafeltje van composiethars.

De interieurobjecten worden alleen op vraag geproduceerd, van de handtas zullen vijftig exemplaren beschikbaar zijn.

Prijzen: Handtas (540 euro), bijzettafel (780 euro), schaal (200 euro).

Samenwerking Lies Mertens x Camiel Van Noten, gf
Samenwerking Lies Mertens x Camiel Van Noten © gf

Praktisch

Steenhouwersvest 6, 2000 Antwerpen.

Alweer een reden tot feest voor Lies Mertens. In november kreeg de ontwerpster te horen dat ze een Henry van de Velde Award (Consumer Award) in de wacht wist te slepen en op 15 december zwaait ze de deuren open van haar eerste vlaggenschip. De collectie in samenwerking met Camiel Van Noten zal bestaan uit een uniseks handtas, gemaakt van biologisch gelooid leer, een schaal en een bijzettafeltje van composiethars. De interieurobjecten worden alleen op vraag geproduceerd, van de handtas zullen vijftig exemplaren beschikbaar zijn. Prijzen: Handtas (540 euro), bijzettafel (780 euro), schaal (200 euro).