De Fashion Group International heeft opnieuw de Night of the Stars georganiseerd waar er enkele bekende modeontwerpers in de prijzen vielen.

Onder meer ontwerper L'Wren Scott en model Carolina Herrera mochten een award in ontvangst nemen. De show zelf werd gepresenteerd door Karen Katz die voor een humoristische noot zorgde, in tegenstelling tot de soms saaie ceremonies van vorige jaren.

Verder werden ook Derek Lam, Gareth Pugh, Annabelle Selldrof, James Gager en Nicola Maramotti geëerd. Een van de hoogtepunten van de avond was echter de award voor Haider Ackermann uitgereikt door niemand minder dan Karl Lagerfeld. "Een prijs in ontvangst mogen nemen is een enorme eer. Zoals Yoko Ono ooit zei: Dreaming a dream alone is only a dream, dreaming a dream together is reality", aldus Haider tegen WWD.

Een toepasselijke speech gezien het thema van de avond 'Dreamcatchers' was. (RDM)

De Fashion Group International heeft opnieuw de Night of the Stars georganiseerd waar er enkele bekende modeontwerpers in de prijzen vielen. Onder meer ontwerper L'Wren Scott en model Carolina Herrera mochten een award in ontvangst nemen. De show zelf werd gepresenteerd door Karen Katz die voor een humoristische noot zorgde, in tegenstelling tot de soms saaie ceremonies van vorige jaren. Verder werden ook Derek Lam, Gareth Pugh, Annabelle Selldrof, James Gager en Nicola Maramotti geëerd. Een van de hoogtepunten van de avond was echter de award voor Haider Ackermann uitgereikt door niemand minder dan Karl Lagerfeld. "Een prijs in ontvangst mogen nemen is een enorme eer. Zoals Yoko Ono ooit zei: Dreaming a dream alone is only a dream, dreaming a dream together is reality", aldus Haider tegen WWD.Een toepasselijke speech gezien het thema van de avond 'Dreamcatchers' was. (RDM)