Met studs, met glitters of simpel en klassiek; de haarbanden die Blair Waldorfs perfecte haartooi sierden zijn vanaf nu verkrijgbaar voor elke die-hard Gossip Girl fan met een dikke portemonnee.

Om het einde van de serie te vieren, doet Jennifer Behr - de ontwerpster van Queen B's diadeems - de haarbanden van de hand via haar website. Voor een slordige drieduizend euro kan je jouw eigen lokken in de plooi leggen met de meest memorabele haarjuweeltjes uit de show en jezelf een upper east sider wanen.

Zoals Blair zelf zou zeggen: "Whoever said that money doesn't buy happiness didn't know where to shop." De haarbanden zijn verkrijgbaar via de website van Jennifer Behr - Wie weet krijgen we Chuck Bass erbij als extraatje. (LM)

Met studs, met glitters of simpel en klassiek; de haarbanden die Blair Waldorfs perfecte haartooi sierden zijn vanaf nu verkrijgbaar voor elke die-hard Gossip Girl fan met een dikke portemonnee. Om het einde van de serie te vieren, doet Jennifer Behr - de ontwerpster van Queen B's diadeems - de haarbanden van de hand via haar website. Voor een slordige drieduizend euro kan je jouw eigen lokken in de plooi leggen met de meest memorabele haarjuweeltjes uit de show en jezelf een upper east sider wanen. Zoals Blair zelf zou zeggen: "Whoever said that money doesn't buy happiness didn't know where to shop." De haarbanden zijn verkrijgbaar via de website van Jennifer Behr - Wie weet krijgen we Chuck Bass erbij als extraatje. (LM)