De Zweedse modeketen liet weten dat het Britse topmodel niet langer voor hen zal werken. In mei werd Delevingne gespot met een zakje wit poeder en dat breekt haar nu zuur op.

Toen de it-girl enkele maanden geleden voor haar voordeur gekiekt werd toen ze een zakje wit poeder liet vallen, had de modeketen al laten weten dat ze eerst de zaak wilden onderzoeken voor ze conclusies trokken.
Gisteren liet de woordvoerder van H&M aan de Britse krant The Mirror weten dat ze Delevingne niet langer zullen inschakelen voor modellenwerk. De woordvoerder voegde er bovendien aan toe dat 'ze nooit het gezicht van H&M is geweest, ze liep enkel shows voor ons.' Cara Delevingne is niet de eerste die na vermeend drugsgebruik haar koffers moet pakken, Kate Moss viel die eer ook al te beurt. (AB)

De Zweedse modeketen liet weten dat het Britse topmodel niet langer voor hen zal werken. In mei werd Delevingne gespot met een zakje wit poeder en dat breekt haar nu zuur op.Toen de it-girl enkele maanden geleden voor haar voordeur gekiekt werd toen ze een zakje wit poeder liet vallen, had de modeketen al laten weten dat ze eerst de zaak wilden onderzoeken voor ze conclusies trokken. Gisteren liet de woordvoerder van H&M aan de Britse krant The Mirror weten dat ze Delevingne niet langer zullen inschakelen voor modellenwerk. De woordvoerder voegde er bovendien aan toe dat 'ze nooit het gezicht van H&M is geweest, ze liep enkel shows voor ons.' Cara Delevingne is niet de eerste die na vermeend drugsgebruik haar koffers moet pakken, Kate Moss viel die eer ook al te beurt. (AB)