Voor het eerst sinds acht jaar zal de Zweedse modeketen zijn nieuwe collectie tonen tijdens de modeweek van Parijs. Dat meldt WWD.

Op 27 februari zal H&M ongeveer 25 silhouetten, ontworpen door Ann-Sofie Johansson, hoofddesigner bij de Zweedse keten, van de herfst-en winter collectie laten zien aan het grote publiek.

De show gaat door in het Rodin museum, waar ook al Yves Saint Laurent en Dior hun collecties hebben voorgesteld. "We waren heel enthousiast over deze collectie en wouden die heel graag laten zien", zegt Hacan Andersson van H&M.

De laatste show van H&M - zonder de samenwerkingen met enkele topdesigners meegerekend - was in 2005 in New York. H&M is niet de enige keten die op catwalk aanwezig is, ook Topshop laat regelmatig de Unique collectie zien tijdens de modeweek in Londen. (RDM)

Voor het eerst sinds acht jaar zal de Zweedse modeketen zijn nieuwe collectie tonen tijdens de modeweek van Parijs. Dat meldt WWD. Op 27 februari zal H&M ongeveer 25 silhouetten, ontworpen door Ann-Sofie Johansson, hoofddesigner bij de Zweedse keten, van de herfst-en winter collectie laten zien aan het grote publiek. De show gaat door in het Rodin museum, waar ook al Yves Saint Laurent en Dior hun collecties hebben voorgesteld. "We waren heel enthousiast over deze collectie en wouden die heel graag laten zien", zegt Hacan Andersson van H&M. De laatste show van H&M - zonder de samenwerkingen met enkele topdesigners meegerekend - was in 2005 in New York. H&M is niet de enige keten die op catwalk aanwezig is, ook Topshop laat regelmatig de Unique collectie zien tijdens de modeweek in Londen. (RDM)