De Zweedse modeketen zal het Zweedse Olympische team voorzien van kleding op de Olympische en Paralympische Winterspelen van 2014 in Sotsji, Rusland.

De zomer komt stilaan eindelijk dichterbij, verrast H&M met al groot winternieuws! Het label zal namelijk de Zweedse atleten kleden voor de Olympische en Paralympische Winterspelen van 2014 in Rusland. De Zweedse sportievelingen krijgen een outfit van H&M voor de Openings- en Sluitingsceremonie van het evenement. Daarnaast krijgen ze ook kleding van H&M voor hun trainingen en om te dragen in het Olympische dorp.

Samen met de atleten ontwerpen

H&M kroop achter de ontwerptafel en liet zich hierdoor bijstaan door de atleten zelf. Zij zijn de kleding al volop aan het uitproberen. Naast hun advies voor de Olympische kledij, hebben de atleten ook hun zegje gehad over de nieuwe collectie sportkledij van H&M, die we volgend jaar in de winkelrekken mogen verwachten. De modeketen gaat de huidige lijn sportkleding uitbreiden. Daarbij willen ze vooral kijken naar prestatie, functionaliteit en het voorkomen.

De samenwerking tussen het creatieve team van H&M en de atleten was zo geslaagd, dat er mogelijk nog een vervolg komt. Zo zouden er al besprekingen aan de gang zijn met de Zweedse Olympiërs voor de Olympische en Paralympische Spelen in Rio De Janeiro in 2016. (LVR)

De Zweedse modeketen zal het Zweedse Olympische team voorzien van kleding op de Olympische en Paralympische Winterspelen van 2014 in Sotsji, Rusland. De zomer komt stilaan eindelijk dichterbij, verrast H&M met al groot winternieuws! Het label zal namelijk de Zweedse atleten kleden voor de Olympische en Paralympische Winterspelen van 2014 in Rusland. De Zweedse sportievelingen krijgen een outfit van H&M voor de Openings- en Sluitingsceremonie van het evenement. Daarnaast krijgen ze ook kleding van H&M voor hun trainingen en om te dragen in het Olympische dorp. Samen met de atleten ontwerpen H&M kroop achter de ontwerptafel en liet zich hierdoor bijstaan door de atleten zelf. Zij zijn de kleding al volop aan het uitproberen. Naast hun advies voor de Olympische kledij, hebben de atleten ook hun zegje gehad over de nieuwe collectie sportkledij van H&M, die we volgend jaar in de winkelrekken mogen verwachten. De modeketen gaat de huidige lijn sportkleding uitbreiden. Daarbij willen ze vooral kijken naar prestatie, functionaliteit en het voorkomen. De samenwerking tussen het creatieve team van H&M en de atleten was zo geslaagd, dat er mogelijk nog een vervolg komt. Zo zouden er al besprekingen aan de gang zijn met de Zweedse Olympiërs voor de Olympische en Paralympische Spelen in Rio De Janeiro in 2016. (LVR)