Vanaf 6 november ligt de collectie van ontwerper Alexander Wang voor H&M in de winkel. Een heilige dag voor menig fashionista's, die de datum ongetwijfeld al hebben aangekruist in hun agenda. Om de honger alvast wat te stillen, heeft H&M nu een video van de collectie vrijgegeven.

Begin september werd Rihanna, als allereerste, gespot in een outfit van Alexander Wang voor H&M. Niet veel later gaf de Zweedse modeketen de foto's vrij van de collectie van Wang. Maar nu krijgen de fans nog een extraatje met een video van de collectie. Deze collectie is bijzonder donker en sportief. Bovendien lijk je als fashionista wel een wandelend reclamebord voor de ontwerper, aangezien zijn naam in het groot op zowat elk kledingstuk prijkt.

De video van H&M en Alexander Wang werd gelanceerd via Instagram, net als de bekendmaking van de samenwerking enkele maanden geleden. Zo volgt Alexander Wang, die hoofdontwerper is bij Balenciaga, in de voetsporen van tal van grote modeontwerpers die in het verleden al voor H&M hebben ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel en Maison Martin Margiela. (LVR)

Vanaf 6 november ligt de collectie van ontwerper Alexander Wang voor H&M in de winkel. Een heilige dag voor menig fashionista's, die de datum ongetwijfeld al hebben aangekruist in hun agenda. Om de honger alvast wat te stillen, heeft H&M nu een video van de collectie vrijgegeven. Begin september werd Rihanna, als allereerste, gespot in een outfit van Alexander Wang voor H&M. Niet veel later gaf de Zweedse modeketen de foto's vrij van de collectie van Wang. Maar nu krijgen de fans nog een extraatje met een video van de collectie. Deze collectie is bijzonder donker en sportief. Bovendien lijk je als fashionista wel een wandelend reclamebord voor de ontwerper, aangezien zijn naam in het groot op zowat elk kledingstuk prijkt. De video van H&M en Alexander Wang werd gelanceerd via Instagram, net als de bekendmaking van de samenwerking enkele maanden geleden. Zo volgt Alexander Wang, die hoofdontwerper is bij Balenciaga, in de voetsporen van tal van grote modeontwerpers die in het verleden al voor H&M hebben ontworpen. Denk bijvoorbeeld aan Karl Lagerfeld, Sonia Rykiel en Maison Martin Margiela. (LVR)