De Zweedse modeketen H&M komt in april met 'The New Icons'-collectie voor de dag. Deze hippe collectie is gebaseerd op modellen die zich naast de catwalk even modieus kleden als tijdens het werk.

Het is nogmaals bewezen de afgelopen modeweken: Models of duty zijn even hot naast als op de catwalk en daarin zag de Zweedse keten een nieuwe inspiratiebron. De modellen die op de campagne prijken zijn niemand minder dan Joan Smalls, Lindsey Wixso, Liu Wen en onze blonde noorderbuur, Daphne Groeneveld. Met haar royaal gevuld CV is ze op haar 19-jarige leeftijd al een icoon op zichzelf.

De H&M voorjaarslijn, die vanaf april beschikbaar is, bevat heel wat simpele basics en stoere accessoires. Je kan je verwachten aan een zwart-wit collectie met edgy details. (JJ)

De Zweedse modeketen H&M komt in april met 'The New Icons'-collectie voor de dag. Deze hippe collectie is gebaseerd op modellen die zich naast de catwalk even modieus kleden als tijdens het werk. Het is nogmaals bewezen de afgelopen modeweken: Models of duty zijn even hot naast als op de catwalk en daarin zag de Zweedse keten een nieuwe inspiratiebron. De modellen die op de campagne prijken zijn niemand minder dan Joan Smalls, Lindsey Wixso, Liu Wen en onze blonde noorderbuur, Daphne Groeneveld. Met haar royaal gevuld CV is ze op haar 19-jarige leeftijd al een icoon op zichzelf. De H&M voorjaarslijn, die vanaf april beschikbaar is, bevat heel wat simpele basics en stoere accessoires. Je kan je verwachten aan een zwart-wit collectie met edgy details. (JJ)