De Zweedse modeketen H&M lanceert binnenkort een tenniscollectie. Dat melden verschillende lifestylewebsites.

Na eerder een sportieve collectie ter ere van de Olympische Spelen én een sportcollectie uitgebracht te hebben, komt H&M nu ook op de proppen met tenniswear.

Het is nog niet duidelijk of het een eenmalige collectie is en of de kledij voor mannen, vrouwen of beide geslachten zal zijn. Wel is geweten dat het gezicht van de campagne de Tsjechische Tomas Berdych is. De 27-jarige tennisspeler is momenteel de nummer zes van de wereld en is naar verluidt zelf ook actief bezig met het ontwerpen van de collectie, die later dit jaar in de winkels ligt. (RDM)

De Zweedse modeketen H&M lanceert binnenkort een tenniscollectie. Dat melden verschillende lifestylewebsites. Na eerder een sportieve collectie ter ere van de Olympische Spelen én een sportcollectie uitgebracht te hebben, komt H&M nu ook op de proppen met tenniswear. Het is nog niet duidelijk of het een eenmalige collectie is en of de kledij voor mannen, vrouwen of beide geslachten zal zijn. Wel is geweten dat het gezicht van de campagne de Tsjechische Tomas Berdych is. De 27-jarige tennisspeler is momenteel de nummer zes van de wereld en is naar verluidt zelf ook actief bezig met het ontwerpen van de collectie, die later dit jaar in de winkels ligt. (RDM)