Jubelt ende juicht, want de interieurafdeling van H&M zal binnenkort ook neerstrijken in Antwerpen. H&M maakte net bekend dat er op 25 april een H&M Home afdeling zal opengaan in een extensie van de bestaande winkel op Meir 89-97.

H&M lanceerde H&M Home in februari 2009 in een eerste selectie landen zoals Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland en Nederland. Het Belgisch debuut vond begin 2015 plaats in Luik, meteen gevolgd door Gent. Antwerpen wordt zo de derde stad waar men mode voor je huis kan kopen. Later dit voorjaar volgt ook Brugge.

H&M Home is een modieuze aanpak van decoratie- en interieurartikelen met een breed gamma aan interieurtextiel en accessoires. De collectie is opgesplitst in verschillende concepten: de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en de keuken."We bieden de klanten de mogelijkheid om hun interieur aan te kleden en te vernieuwen met het accent op de laatste trends, dit dankzij modieuze artikelen en kwaliteit aan de beste prijs,"

Jubelt ende juicht, want de interieurafdeling van H&M zal binnenkort ook neerstrijken in Antwerpen. H&M maakte net bekend dat er op 25 april een H&M Home afdeling zal opengaan in een extensie van de bestaande winkel op Meir 89-97. H&M lanceerde H&M Home in februari 2009 in een eerste selectie landen zoals Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland, Duitsland en Nederland. Het Belgisch debuut vond begin 2015 plaats in Luik, meteen gevolgd door Gent. Antwerpen wordt zo de derde stad waar men mode voor je huis kan kopen. Later dit voorjaar volgt ook Brugge.H&M Home is een modieuze aanpak van decoratie- en interieurartikelen met een breed gamma aan interieurtextiel en accessoires. De collectie is opgesplitst in verschillende concepten: de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en de keuken."We bieden de klanten de mogelijkheid om hun interieur aan te kleden en te vernieuwen met het accent op de laatste trends, dit dankzij modieuze artikelen en kwaliteit aan de beste prijs,"