De womenswear collectie bevat ontwerpen van archiefprints in designs die ontworpen zijn door het H&M team en zal wereldwijd in geselecteerde winkels beschikbaar zijn alsook online op hm.com vanaf 2 augustus.

De prints zijn geïnspireerd door prints als 'Magnolia' die William Turner voor GP & J Baker schilderde in 1913. De collectie is licht en transparant met een brede waaier aan elegante en romantische items. De silhouetten zijn lang, fluïde en volumineus met details als opvallende schouders, ballonmouwen, kanten accenten en contrasterende randen.

De womenswear collectie bevat ontwerpen van archiefprints in designs die ontworpen zijn door het H&M team en zal wereldwijd in geselecteerde winkels beschikbaar zijn alsook online op hm.com vanaf 2 augustus. De prints zijn geïnspireerd door prints als 'Magnolia' die William Turner voor GP & J Baker schilderde in 1913. De collectie is licht en transparant met een brede waaier aan elegante en romantische items. De silhouetten zijn lang, fluïde en volumineus met details als opvallende schouders, ballonmouwen, kanten accenten en contrasterende randen.