De Zweedse modeketen H&M heeft de opening van het nieuwe winkelconcept & Other Stories bevestigd. Het nieuwe concept zal in de lente van 2013 het levenslicht zien. Dat meldt de Britse Vogue.

& Other Stories richt zich enkel op vrouwen en wil een volledige look voor de hedendaagse vrouw voorzien. "Schoenen, tassen, juwelen en lingerie zijn even belangrijk als kledij", zegt de keten.

De collecties zullen ontworpen worden door studio's in Parijs en Stockholm en de prijzen zullen in dezelfde categorie zitten als de prijzen van H&M en Cos. "Onze collecties zullen geïnspireerd worden door interessante modeverhalen. De stukken zullen divers zijn, gaande van vrouwelijke getailleerde items tot stoere en meer mannelijke outfits", aldus H&M.

Binnenkort volgt meer nieuws over waar en wanneer de winkels geopend zullen worden. (RDM)

De Zweedse modeketen H&M heeft de opening van het nieuwe winkelconcept & Other Stories bevestigd. Het nieuwe concept zal in de lente van 2013 het levenslicht zien. Dat meldt de Britse Vogue. & Other Stories richt zich enkel op vrouwen en wil een volledige look voor de hedendaagse vrouw voorzien. "Schoenen, tassen, juwelen en lingerie zijn even belangrijk als kledij", zegt de keten. De collecties zullen ontworpen worden door studio's in Parijs en Stockholm en de prijzen zullen in dezelfde categorie zitten als de prijzen van H&M en Cos. "Onze collecties zullen geïnspireerd worden door interessante modeverhalen. De stukken zullen divers zijn, gaande van vrouwelijke getailleerde items tot stoere en meer mannelijke outfits", aldus H&M. Binnenkort volgt meer nieuws over waar en wanneer de winkels geopend zullen worden. (RDM)