De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow is in haar kledingkast gedoken en heeft enkele items uitgekozen om te verkopen voor het goede doel. De designerkleding en -accessoires worden aangeboden op de lifestyle-website van de actrice 'Goop'.

Gwyneth Paltrow koos zelf elk kledingstuk stuk uit, uit haar eigen kledingkast, dat ze wou verkopen voor het goede doel. Wie het designerstuk koopt steunt het Edible Schoolyard Project, David Lynch Foundation of Pencils of Promise. Maar wat voor kledingstukken zijn er in de aanbieding? De ontwerpen zijn stuk voor stuk van designers en (relatief!) betaalbaar.

Op de persoonlijke website van de actrice worden de verschillende items aangeboden. Zo zien we onder meer het paarse tasje van Gwyneth van Gucci voor een slordige 900 dollar. Of je kan ook gaan voor de laarsjes van Camilla Skovgaard voor 320 dollar, de helft van de aankoopprijs.

Het is gewoon fijn om eens even rond te snuffelen in de kleerkast van beroemdheid, waarvan we dachten het onmogelijk was om ooit iets van in handen te krijgen. Dus fans van Gwyneth: dit is uw kans! Meer informatie kan je vinden op de website Goop. (LVR)

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow is in haar kledingkast gedoken en heeft enkele items uitgekozen om te verkopen voor het goede doel. De designerkleding en -accessoires worden aangeboden op de lifestyle-website van de actrice 'Goop'. Gwyneth Paltrow koos zelf elk kledingstuk stuk uit, uit haar eigen kledingkast, dat ze wou verkopen voor het goede doel. Wie het designerstuk koopt steunt het Edible Schoolyard Project, David Lynch Foundation of Pencils of Promise. Maar wat voor kledingstukken zijn er in de aanbieding? De ontwerpen zijn stuk voor stuk van designers en (relatief!) betaalbaar. Op de persoonlijke website van de actrice worden de verschillende items aangeboden. Zo zien we onder meer het paarse tasje van Gwyneth van Gucci voor een slordige 900 dollar. Of je kan ook gaan voor de laarsjes van Camilla Skovgaard voor 320 dollar, de helft van de aankoopprijs. Het is gewoon fijn om eens even rond te snuffelen in de kleerkast van beroemdheid, waarvan we dachten het onmogelijk was om ooit iets van in handen te krijgen. Dus fans van Gwyneth: dit is uw kans! Meer informatie kan je vinden op de website Goop. (LVR)