Gwyneth Paltrow koos voor een bijzonder opvallende jurk voor de première in Los Angeles van haar laatste film, Iron Man 3. De jurk van Gwyneth, ontworpen door Antonio Berardi, had namelijk heel wat doorschijnende stukken en de actrice wist alle aandacht naar zich toe te trekken met de gedurfde outfit.

Actrice Gwyneth Paltrow komt de laatste weken heel wat in het nieuws; ze heeft een rol in de pas verschenen Iron Man 3, ligt onder vuur voor een kinderbikini en werd door People Magazine verkozen tot mooiste vrouw van 2013. En nu wist de actrice de aandacht naar zich toe te trekken door te kiezen voor een zeer doorschijnende jurk op de première van Iron Man 3 in Los Angeles.

De jurk werd ontworpen door Antonio Berardi en maakt deel uit van zijn herfst/wintercollectie 2013. De zijkanten van de jurk zijn doorschijnend, en er is goed te zien dat de actrice geen ondergoed draagt onder de japon. Ook de bovenkant van de top van de jurk bestaat uit doorschijnende stof. Het patroon van de jurk lijkt gebaseerd op een Japanse kimono, wat vooral merkbaar is door de mouwen. Ze werkt de lange avondjurk, die haar figuur extra in de verf zet, af met witte schoenen. (LVR)

Gwyneth Paltrow koos voor een bijzonder opvallende jurk voor de première in Los Angeles van haar laatste film, Iron Man 3. De jurk van Gwyneth, ontworpen door Antonio Berardi, had namelijk heel wat doorschijnende stukken en de actrice wist alle aandacht naar zich toe te trekken met de gedurfde outfit. Actrice Gwyneth Paltrow komt de laatste weken heel wat in het nieuws; ze heeft een rol in de pas verschenen Iron Man 3, ligt onder vuur voor een kinderbikini en werd door People Magazine verkozen tot mooiste vrouw van 2013. En nu wist de actrice de aandacht naar zich toe te trekken door te kiezen voor een zeer doorschijnende jurk op de première van Iron Man 3 in Los Angeles. De jurk werd ontworpen door Antonio Berardi en maakt deel uit van zijn herfst/wintercollectie 2013. De zijkanten van de jurk zijn doorschijnend, en er is goed te zien dat de actrice geen ondergoed draagt onder de japon. Ook de bovenkant van de top van de jurk bestaat uit doorschijnende stof. Het patroon van de jurk lijkt gebaseerd op een Japanse kimono, wat vooral merkbaar is door de mouwen. Ze werkt de lange avondjurk, die haar figuur extra in de verf zet, af met witte schoenen. (LVR)