Gutsy Wear is een kledingmerk dat zich specifiek op singles richt en is net uitgebracht op de Amerikaanse markt. Dat schrijft The Huffington Post.

De kledinglijn bestaat uit 16 T-shirts en tanktops met het embleem 'G' waaraan je alleenstaanden kan herkennen. Kari Holt is de oprichtster van het merk en volgens haar laten singles zo weten dat ze vrij en benaderbaar zijn. "Het wordt tijd dat we elkaar weer ontmoeten in het dagelijkse leven", zegt Holt in 'The Wallstreet Journal'. Mensen die getrouwd zijn kunnen hun relatiestatus laten zien via hun trouwring maar alleenstaanden die op zoek zijn hebben volgens haar ook zo'n symbool nodig.

Op de website van Gutsy Wear staat er het volgende te lezen: 'Gutzy "meet me" Wear is een collectie van ongedwongen T-shirts en tanktops voor alleenstaande mannen en vrouwen. Geschikt om elke dag te dragen op verschillende plaatsen zoals de supermarkt, het park, de gymzaal, enz.. Het is de perfecte ijsbreker en geeft mensen die je aantrekkelijk vinden de toelating om dag te komen zeggen. Want ze weten dat als je Gutsy draagt, je vrij, beschikbaar en benaderbaar bent!'

Daten via een kledingwebsite

Bovendien kan je een identificatienummer op de rug van het kledingstuk laten printen. Dus als men iemand heeft gespot kan men die persoon daarna terugvinden op de website van Gutsy. Er bestaat zelfs een speciale application voor.

Gutsy Wear verklaart wel op hun website dat ze niet verantwoordelijk zijn voor huwelijken, ongewenste benaderingen en psychopaten dus verzoeken ze om de kleding op een verantwoordelijke wijze te dragen. Het merk staat nog maar in zijn kinderschoenen en is dus op zoek naar sponsors. Gutsy doet mee aan een speciaal startersproject via Kickstarter.com waar je geld kan doneren om het bedrijf te helpen groeien. (AV)

Gutsy Wear is een kledingmerk dat zich specifiek op singles richt en is net uitgebracht op de Amerikaanse markt. Dat schrijft The Huffington Post. De kledinglijn bestaat uit 16 T-shirts en tanktops met het embleem 'G' waaraan je alleenstaanden kan herkennen. Kari Holt is de oprichtster van het merk en volgens haar laten singles zo weten dat ze vrij en benaderbaar zijn. "Het wordt tijd dat we elkaar weer ontmoeten in het dagelijkse leven", zegt Holt in 'The Wallstreet Journal'. Mensen die getrouwd zijn kunnen hun relatiestatus laten zien via hun trouwring maar alleenstaanden die op zoek zijn hebben volgens haar ook zo'n symbool nodig. Op de website van Gutsy Wear staat er het volgende te lezen: 'Gutzy "meet me" Wear is een collectie van ongedwongen T-shirts en tanktops voor alleenstaande mannen en vrouwen. Geschikt om elke dag te dragen op verschillende plaatsen zoals de supermarkt, het park, de gymzaal, enz.. Het is de perfecte ijsbreker en geeft mensen die je aantrekkelijk vinden de toelating om dag te komen zeggen. Want ze weten dat als je Gutsy draagt, je vrij, beschikbaar en benaderbaar bent!' Daten via een kledingwebsite Bovendien kan je een identificatienummer op de rug van het kledingstuk laten printen. Dus als men iemand heeft gespot kan men die persoon daarna terugvinden op de website van Gutsy. Er bestaat zelfs een speciale application voor. Gutsy Wear verklaart wel op hun website dat ze niet verantwoordelijk zijn voor huwelijken, ongewenste benaderingen en psychopaten dus verzoeken ze om de kleding op een verantwoordelijke wijze te dragen. Het merk staat nog maar in zijn kinderschoenen en is dus op zoek naar sponsors. Gutsy doet mee aan een speciaal startersproject via Kickstarter.com waar je geld kan doneren om het bedrijf te helpen groeien. (AV)