Chiara Ferragni, aka The Blonde Salad, ruilt haar bloggerbestaan even in voor een modellencarrière. Guess schakelde de beroemde fashion blogger in als model voor hun kerstcampagne. Een slimme zet!

Bloggers kunnen een aardig centje bijverdienen als model dezer dagen. En ook voor de modemerken die in zee gaan met de bloggers hangt er wat aan vast. Naast actrices, modellen en socialites zijn bloggers dé uithangborden voor wat er reilt en zeilt in het modelandschap. Een bekende blogger strikken voor een campagne garandeert namelijk heel wat aandacht via de sociale media en in de blogosphere.

Chiara werkte al eerder samen met Nike en Superga en kan rekenen op heel wat toegewijde fans wereldwijd die haar blog trouw volgen. De campagnebeelden voor feestcollectie van Guess werden genomen in Beverly Hills en tonen de blonde blogger in skinny jeans, een leren minirok en feestjurkjes.

Guess lanceerde ook een bijhorende video 'All I Want Is Everything' waarin we Chiara kunnen bewonderen in verschillende najaarsoutfits van het merk. (LP)

Chiara Ferragni, aka The Blonde Salad, ruilt haar bloggerbestaan even in voor een modellencarrière. Guess schakelde de beroemde fashion blogger in als model voor hun kerstcampagne. Een slimme zet! Bloggers kunnen een aardig centje bijverdienen als model dezer dagen. En ook voor de modemerken die in zee gaan met de bloggers hangt er wat aan vast. Naast actrices, modellen en socialites zijn bloggers dé uithangborden voor wat er reilt en zeilt in het modelandschap. Een bekende blogger strikken voor een campagne garandeert namelijk heel wat aandacht via de sociale media en in de blogosphere. Chiara werkte al eerder samen met Nike en Superga en kan rekenen op heel wat toegewijde fans wereldwijd die haar blog trouw volgen. De campagnebeelden voor feestcollectie van Guess werden genomen in Beverly Hills en tonen de blonde blogger in skinny jeans, een leren minirok en feestjurkjes. Guess lanceerde ook een bijhorende video 'All I Want Is Everything' waarin we Chiara kunnen bewonderen in verschillende najaarsoutfits van het merk. (LP)