De Zweedse modeketen begint, in de herfst van volgend jaar, aan de bouw van het grootste filiaal van H&M ter wereld. Dat schrijft WWD.

Het nieuwe filiaal zal een totale oppervlakte hebben van 63.000 vierkante meter en zal gebouwd worden naast het warenhuis Macy's in New York. Dit warenhuis is, althans volgens het Guinness Book of Records, het grootste ter wereld met een totale oppervlakte van 198.500 vierkante meter.

De nieuwe winkel telt vier verdiepingen met afdelingen voor mannen, vrouwen, kinderen, een sportafdeling, voor grote maten en ook (woon) accessoires en cosmetica. Dit is redelijk ongebruikelijk voor H&M omdat het meestal de verschillende collecties verspreid over filialen die bij elkaar in de buurt liggen. (LVR)

De Zweedse modeketen begint, in de herfst van volgend jaar, aan de bouw van het grootste filiaal van H&M ter wereld. Dat schrijft WWD. Het nieuwe filiaal zal een totale oppervlakte hebben van 63.000 vierkante meter en zal gebouwd worden naast het warenhuis Macy's in New York. Dit warenhuis is, althans volgens het Guinness Book of Records, het grootste ter wereld met een totale oppervlakte van 198.500 vierkante meter. De nieuwe winkel telt vier verdiepingen met afdelingen voor mannen, vrouwen, kinderen, een sportafdeling, voor grote maten en ook (woon) accessoires en cosmetica. Dit is redelijk ongebruikelijk voor H&M omdat het meestal de verschillende collecties verspreid over filialen die bij elkaar in de buurt liggen. (LVR)