Een waardige opvolger vinden voor sterren als Agyness Dean, Lily Allen en Alexa Chung is geen eenvoudige opdracht. Toch wist de Britse keten New Look dit jaar de actrice en tiener-fashionista Taylor Momsen (16) te strikken voor zijn voorjaarscampagne.
Als Jenny Humphrey in de Amerikaanse hitserie Gossip Girl dartelt Momsen vrolijk rond in hippe designeroutfits, maar ook off screen is haar rock chick-imago een inspiratie voor jonge meisjes. "Mijn look? Dat is wat ik vind op de vloer van mijn kamer. Ik put veel inspiratie uit de muziekwereld. Ik denk aan de rockgroepen die ik leuk vind en hoe ik hun muziek en attitude kan vertalen naar kleding. Meestal is dat een jurk met zwarte panty's en een leren jasje."

Momsen was ook zelf betrokken bij de styling van de campagne. Na de fotosessie ging de hippe tiener zelfs met een armvol kleding naar huis. "Het belangrijkste onderdeel van een outfit is de pasvorm. En Britse kleren passen me wonderwel."

Ellen De Wolf.

Een waardige opvolger vinden voor sterren als Agyness Dean, Lily Allen en Alexa Chung is geen eenvoudige opdracht. Toch wist de Britse keten New Look dit jaar de actrice en tiener-fashionista Taylor Momsen (16) te strikken voor zijn voorjaarscampagne. Als Jenny Humphrey in de Amerikaanse hitserie Gossip Girl dartelt Momsen vrolijk rond in hippe designeroutfits, maar ook off screen is haar rock chick-imago een inspiratie voor jonge meisjes. "Mijn look? Dat is wat ik vind op de vloer van mijn kamer. Ik put veel inspiratie uit de muziekwereld. Ik denk aan de rockgroepen die ik leuk vind en hoe ik hun muziek en attitude kan vertalen naar kleding. Meestal is dat een jurk met zwarte panty's en een leren jasje." Momsen was ook zelf betrokken bij de styling van de campagne. Na de fotosessie ging de hippe tiener zelfs met een armvol kleding naar huis. "Het belangrijkste onderdeel van een outfit is de pasvorm. En Britse kleren passen me wonderwel." Ellen De Wolf.