Romeo & Juliet, een modelabel uit Los Angeles, lanceert een collectie geïnspireerd op de door fashionista's aanbeden TV-show Gossip Girl.

Het Amerikaanse modelabel Romeo & Juliet kreeg groen licht van Warner Bros. om een collectie uit te brengen, gebaseerd op Gossip Girl, de populaire TV-serie waar perfect uitgedoste Queen Bee's de plak zwaaien.

Heb je jezelf altijd al gezien als een Serena Van Der Woodsen? Of toch eerder een verdoken Blair Waldorf? Geen probleem, want de Gossip Girl-lijn bevat kledingstukken die de stijlen van beide hoofdrolspeelsters reflecteren.

De herfstcollectie bevat onder meer korte partykleedjes en wijde topjes voor heel redelijke prijzen (50 à 150 euro).

Het minder goede nieuws? De collectie zal alleen maar beschikbaar zijn in de VS. Maar een echte Gossip Girl vindt daar wel iets op. Een weekendje shoppen in New York misschien? (VF)

Klik hier voor meer info en beelden.

Romeo & Juliet, een modelabel uit Los Angeles, lanceert een collectie geïnspireerd op de door fashionista's aanbeden TV-show Gossip Girl. Het Amerikaanse modelabel Romeo & Juliet kreeg groen licht van Warner Bros. om een collectie uit te brengen, gebaseerd op Gossip Girl, de populaire TV-serie waar perfect uitgedoste Queen Bee's de plak zwaaien. Heb je jezelf altijd al gezien als een Serena Van Der Woodsen? Of toch eerder een verdoken Blair Waldorf? Geen probleem, want de Gossip Girl-lijn bevat kledingstukken die de stijlen van beide hoofdrolspeelsters reflecteren. De herfstcollectie bevat onder meer korte partykleedjes en wijde topjes voor heel redelijke prijzen (50 à 150 euro). Het minder goede nieuws? De collectie zal alleen maar beschikbaar zijn in de VS. Maar een echte Gossip Girl vindt daar wel iets op. Een weekendje shoppen in New York misschien? (VF)Klik hier voor meer info en beelden.