Terwijl de meeste magazines eindejaarslijstjes maakten, heeft het Britse mannenblad GQ al bepaald wie de slechtst geklede man van het net gestarte 2010 is: de Britse eerste minister Gordon Brown.

Brown is "zeker geen eersteklas voorbeeld van de Britse stijl", schrijft GQ. "Maar hij kan troost nemen met het feit dat, hoewel hij bovenaan de lijst staat, niet de enige wereldleider in de top 10 is." Hij krijgt daarin het gezelschap van de Franse president Nicolas Sarkozy (derde plaats) en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Il (achtste plaats).

De rangschikking wordt nochtans iets pijnlijker doordat zijn
waarschijnlijke tegenstander in de run voor het premierschap, David Cameron van de Conservatieve Partij, op de achtste plaats van de lijst voor best geklede mannen staat. Die lijst wordt aangevoerd door Robert Pattinson van de filmreeks Twilight.

DPA/AH.

Terwijl de meeste magazines eindejaarslijstjes maakten, heeft het Britse mannenblad GQ al bepaald wie de slechtst geklede man van het net gestarte 2010 is: de Britse eerste minister Gordon Brown. Brown is "zeker geen eersteklas voorbeeld van de Britse stijl", schrijft GQ. "Maar hij kan troost nemen met het feit dat, hoewel hij bovenaan de lijst staat, niet de enige wereldleider in de top 10 is." Hij krijgt daarin het gezelschap van de Franse president Nicolas Sarkozy (derde plaats) en de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Il (achtste plaats). De rangschikking wordt nochtans iets pijnlijker doordat zijn waarschijnlijke tegenstander in de run voor het premierschap, David Cameron van de Conservatieve Partij, op de achtste plaats van de lijst voor best geklede mannen staat. Die lijst wordt aangevoerd door Robert Pattinson van de filmreeks Twilight.DPA/AH.