Na veertien jaar nemen we afscheid van Marc by Marc Jacobs. De ontwerper bevestigde het nieuws zelf aan Women's Wear Daily.

De hoofdcollectie van Marc Jacobs neemt de goedkopere lijn op. Er zullen dus ook meer betaalbare stuks aangeboden worden, vergelijkbaar met Marc by Marc Jacobs, in de hoofdlijn. Klanten kunnen dus erg verscheiden prijskaartjes verwachten in de nieuwe hoofdcollecties van het label.

Business

Er waren al langer veranderingen op til. Het modehuis was immers van plan het bedrijf om te vormen naar een Initial Public Offering (IPO), om zo aandelen op de effectenbeurs beschikbaar te stellen.

Onzekere toekomst

Wat er met het Britse ontwerpersduo Katie Hillier en Luella Bartley zal gebeuren is nog onduidelijk. In 2013 werden ze aangesteld als creatieve hoofden van Marc by Marc Jacobs. Of hun toekomst bij het hoofdmerk verzekerd is, gaf Jacobs nog niet prijs.

Ook is er onzekerheid over de talloze winkels wereldwijd van de goedkopere lijn. De wereld telt zelfs meer shops van Marc by Marc Jacobs dan van de hoofdcollectie. Zullen deze winkels de deuren sluiten of wordt de Marc Jacobs-lijn er binnenkort integraal aangeboden? Het blijft afwachten voor duidelijkheid over deze details.

(LP)

Na veertien jaar nemen we afscheid van Marc by Marc Jacobs. De ontwerper bevestigde het nieuws zelf aan Women's Wear Daily. De hoofdcollectie van Marc Jacobs neemt de goedkopere lijn op. Er zullen dus ook meer betaalbare stuks aangeboden worden, vergelijkbaar met Marc by Marc Jacobs, in de hoofdlijn. Klanten kunnen dus erg verscheiden prijskaartjes verwachten in de nieuwe hoofdcollecties van het label. Business Er waren al langer veranderingen op til. Het modehuis was immers van plan het bedrijf om te vormen naar een Initial Public Offering (IPO), om zo aandelen op de effectenbeurs beschikbaar te stellen. Onzekere toekomst Wat er met het Britse ontwerpersduo Katie Hillier en Luella Bartley zal gebeuren is nog onduidelijk. In 2013 werden ze aangesteld als creatieve hoofden van Marc by Marc Jacobs. Of hun toekomst bij het hoofdmerk verzekerd is, gaf Jacobs nog niet prijs. Ook is er onzekerheid over de talloze winkels wereldwijd van de goedkopere lijn. De wereld telt zelfs meer shops van Marc by Marc Jacobs dan van de hoofdcollectie. Zullen deze winkels de deuren sluiten of wordt de Marc Jacobs-lijn er binnenkort integraal aangeboden? Het blijft afwachten voor duidelijkheid over deze details. (LP)