Het Franse modehuis Givenchy heeft aangekondigd dat ze geen couturekledij meer de catwalk zullen opsturen tijdens de modeweek in Parijs. Dat meldt de Nederlandse Elle.

Het is voorlopig nog niet geweten of de stop definitief is en of er in de toekomst nog couturecollecties aan de hand van Riccardo Tisci op de catwalk zullen verschijnen. In 2010 werd de couturecollectie van Givenchy al ingekort en showde het modehuis niet meer op de officiële couturecatwalk.

Er werd toen wel een off-schedule presentatie gehouden en Riccardo Tisci laat ook weten dat hij nog steeds schetsen zal maken voor speciale rode loper gelegenheden. De celebs hebben dus voorlopig niks te vrezen. (RDM)

Het Franse modehuis Givenchy heeft aangekondigd dat ze geen couturekledij meer de catwalk zullen opsturen tijdens de modeweek in Parijs. Dat meldt de Nederlandse Elle. Het is voorlopig nog niet geweten of de stop definitief is en of er in de toekomst nog couturecollecties aan de hand van Riccardo Tisci op de catwalk zullen verschijnen. In 2010 werd de couturecollectie van Givenchy al ingekort en showde het modehuis niet meer op de officiële couturecatwalk. Er werd toen wel een off-schedule presentatie gehouden en Riccardo Tisci laat ook weten dat hij nog steeds schetsen zal maken voor speciale rode loper gelegenheden. De celebs hebben dus voorlopig niks te vrezen. (RDM)