De Zweedse modeketen H&M heeft nog maar net zijn campagne met Beyoncé gelanceerd, of er wordt al een nieuw gezicht aangekondigd. Deze keer zal niemand minder dan topmodel Gisele Bundchen op de campagnebeelden van de modeketen te zien zijn.

Gisele wordt de ster van de herfst-en winter campagne van 2013-2014. Er zijn nog geen officiële beelden gelost, maar WWD kon al een kijkje nemen achter de schermen waar Bundchen te zien was in een zwarte jas.

Het 32-jarige model was vorig jaar het best betaalde topmodel te wereld en is in december bevallen van haar tweede kindje, Vivian Lake Brady. Gisele is momenteel ook het gezicht van Chanel beauty en werkte al in 2011 samen met H&M voor de zomercampagne. (RDM)

De Zweedse modeketen H&M heeft nog maar net zijn campagne met Beyoncé gelanceerd, of er wordt al een nieuw gezicht aangekondigd. Deze keer zal niemand minder dan topmodel Gisele Bundchen op de campagnebeelden van de modeketen te zien zijn.Gisele wordt de ster van de herfst-en winter campagne van 2013-2014. Er zijn nog geen officiële beelden gelost, maar WWD kon al een kijkje nemen achter de schermen waar Bundchen te zien was in een zwarte jas. Het 32-jarige model was vorig jaar het best betaalde topmodel te wereld en is in december bevallen van haar tweede kindje, Vivian Lake Brady. Gisele is momenteel ook het gezicht van Chanel beauty en werkte al in 2011 samen met H&M voor de zomercampagne. (RDM)