De Zweedse modeketen H&M heeft het Braziliaanse topmodel Gisele Bundchen, een van 's werelds best betaalde modellen, weten strikken voor de wintercampagne 2013. Dat schrijft de Telegraph.

Er werd al een heel tijdje gespeculeerd over Gisele Bundchen voor H&M. In mei werd het model al 'gespot' in Londen voor de fotoshoot, maar er werden geen officiële beelden vrijgegeven. Maar nu hoeven we niet langer te wachten, want de officiële beelden zijn vrijgegeven! En de collectie ziet er zo leuk uit op het Braziliaanse model, dat we bijna zouden hopen dat het al winter was.

Toch is het niet de eerste keer dat het model samenwerkt met het label. Zo was ze ook al te zien in het lente/zomercampagne van 2011. Dit was een erg besproken campagne omdat er voor publicatie in het Midden-Oosten extra kleding (digitaal) moest worden toegevoegd aan de foto's.

Met deze campagne stapt Gisele in de voetsporen van Beyoncé, die het gezicht was van het label voor de zomer van 2013. Beyoncé maakte een muziekvideo bij deze campagne, benieuwd of Gisele ook zo muzikaal uit de hoek zou kunnen komen. (LVR)

De Zweedse modeketen H&M heeft het Braziliaanse topmodel Gisele Bundchen, een van 's werelds best betaalde modellen, weten strikken voor de wintercampagne 2013. Dat schrijft de Telegraph. Er werd al een heel tijdje gespeculeerd over Gisele Bundchen voor H&M. In mei werd het model al 'gespot' in Londen voor de fotoshoot, maar er werden geen officiële beelden vrijgegeven. Maar nu hoeven we niet langer te wachten, want de officiële beelden zijn vrijgegeven! En de collectie ziet er zo leuk uit op het Braziliaanse model, dat we bijna zouden hopen dat het al winter was. Toch is het niet de eerste keer dat het model samenwerkt met het label. Zo was ze ook al te zien in het lente/zomercampagne van 2011. Dit was een erg besproken campagne omdat er voor publicatie in het Midden-Oosten extra kleding (digitaal) moest worden toegevoegd aan de foto's. Met deze campagne stapt Gisele in de voetsporen van Beyoncé, die het gezicht was van het label voor de zomer van 2013. Beyoncé maakte een muziekvideo bij deze campagne, benieuwd of Gisele ook zo muzikaal uit de hoek zou kunnen komen. (LVR)