Deze lente slaan Diane Von Furstenberg en Current/Elliott de handen in elkaar voor een vrolijke collectie vol prints en denim. De kortfilm die de campagne ondersteunt werd gemaakt door Gia Coppola.
Diane Von Furstenberg wilde naar eigen zeggen altijd al vrouwenjeans ontwerpen, en is daar bij Current/Elliot aan het juiste adres. "We hebben samen iets tijdloos gecreeerd", vertelt Von Furstenberg. De collectie, die DVF hearts Current/Elliott in de neklijn zal dragen, bestaat uit verschillende vintagedenimstuks zoals jeans, shorts, rokken en een wikkeljurk die versierd werden met drie verschillende prints die eigen zijn aan Diane Von Furstenberg.

Voor de campagne werd beroep gedaan op Gia Coppola die aantoont dat ze net als haar nicht Sophia een behoorlijk goed gevoel voor intrigerende (kort)films heeft. Haar vier minuten durende prent heet "Writer's Block" en is overgoten met een sixtiessausje. De hoofdrol is voor Tracy Antonopolous, met wie Gia Coppola al eens eerder een kortfilm regisseerde voor Opening Ceremony. (KS)

De DVF hearts Current/Elliott collectie is te koop op de website van Diane von Furstenberg en via Matches.

Deze lente slaan Diane Von Furstenberg en Current/Elliott de handen in elkaar voor een vrolijke collectie vol prints en denim. De kortfilm die de campagne ondersteunt werd gemaakt door Gia Coppola. Diane Von Furstenberg wilde naar eigen zeggen altijd al vrouwenjeans ontwerpen, en is daar bij Current/Elliot aan het juiste adres. "We hebben samen iets tijdloos gecreeerd", vertelt Von Furstenberg. De collectie, die DVF hearts Current/Elliott in de neklijn zal dragen, bestaat uit verschillende vintagedenimstuks zoals jeans, shorts, rokken en een wikkeljurk die versierd werden met drie verschillende prints die eigen zijn aan Diane Von Furstenberg. Voor de campagne werd beroep gedaan op Gia Coppola die aantoont dat ze net als haar nicht Sophia een behoorlijk goed gevoel voor intrigerende (kort)films heeft. Haar vier minuten durende prent heet "Writer's Block" en is overgoten met een sixtiessausje. De hoofdrol is voor Tracy Antonopolous, met wie Gia Coppola al eens eerder een kortfilm regisseerde voor Opening Ceremony. (KS) De DVF hearts Current/Elliott collectie is te koop op de website van Diane von Furstenberg en via Matches.