Op de première van Les Miserables in New York verscheen actrice Anne Hathaway in een uitdagende, Gothic-geïnspireerde outfit. Heel anders dan de brave en meisjesachtige jurken die we van de actrice zouden verwachten. De laatste tijd lijkt Hathaway steeds meer de experimenteren met looks en outfits en zo verscheen ze met een meer 'dramatische' look op de rode loper in New York. 'Eye-catchers' van de avond waren ongetwijfeld haar sandaallaarzen, die zo leken 'weggelopen' uit een SM-film. Het opmerkelijke paar is van de hand van niemand minder dan Tom Ford.

Momenteel reist Anne Hathaway de wereld rond om haar nieuwe film 'Les Miserables' te promoten. In verschillende wereldsteden wordt de rode loper uitgerold en verschijnen de acteurs en actrices uit de film in hun mooiste outfits op de premières van de film. Actrice Anne Hathaway, die Fantine speelt in 'Les Miserables, is een stijlkameleon in haar rode loper-outfits.

Op de première van 'Les Miserables' in Londen verscheen de 30-jarige actrice, die we ook kennen uit de komedie ''The Devil Wears Prada, in een bizarre en vormeloze jurk van Givenchy en ook op de première in New York wist de actrice te verrassen. Ze verscheen in een zwarte jurk met cape van Tom Ford en 'gladiatorensandalen' van dezelfde ontwerper (bye bye braaf-imago). Een beetje bloot been en een bizarre schoen: Hathaway had letterlijk de aandacht van iedereen en ze was hét gespreksonderwerp van de dag.

Dominatrix-laarzen

De speciale sandalen, die Hathaway droeg op de première in New York, werden ontworpen door Tom Ford. De schoenen komen tot net boven haar knie en zijn rond het been gebonden met verschillende gespjes. Dit opmerkelijk schoeisel maakt deel uit van Ford's lente/zomercollectie van 2013. Speciaal voor Anne Hathaway bouwde Ford deze schoenen om tot veganistische stappers. Sinds de actrice een veganistisch dieet volgt, eet ze helemaal geen vlees meer en wil ze geen leer meer in haar kledingkast. Daarom vroeg ze aan Tom Ford om deze schoenen uit 'nepleer' te vervaardigen. Een hele klus voor Ford, maar hij krijgt er wel aardig wat publiciteit bovenop aangezien het schoeisel heel wat tongen heeft losgemaakt. (LVR)

Op de première van Les Miserables in New York verscheen actrice Anne Hathaway in een uitdagende, Gothic-geïnspireerde outfit. Heel anders dan de brave en meisjesachtige jurken die we van de actrice zouden verwachten. De laatste tijd lijkt Hathaway steeds meer de experimenteren met looks en outfits en zo verscheen ze met een meer 'dramatische' look op de rode loper in New York. 'Eye-catchers' van de avond waren ongetwijfeld haar sandaallaarzen, die zo leken 'weggelopen' uit een SM-film. Het opmerkelijke paar is van de hand van niemand minder dan Tom Ford. Momenteel reist Anne Hathaway de wereld rond om haar nieuwe film 'Les Miserables' te promoten. In verschillende wereldsteden wordt de rode loper uitgerold en verschijnen de acteurs en actrices uit de film in hun mooiste outfits op de premières van de film. Actrice Anne Hathaway, die Fantine speelt in 'Les Miserables, is een stijlkameleon in haar rode loper-outfits. Op de première van 'Les Miserables' in Londen verscheen de 30-jarige actrice, die we ook kennen uit de komedie ''The Devil Wears Prada, in een bizarre en vormeloze jurk van Givenchy en ook op de première in New York wist de actrice te verrassen. Ze verscheen in een zwarte jurk met cape van Tom Ford en 'gladiatorensandalen' van dezelfde ontwerper (bye bye braaf-imago). Een beetje bloot been en een bizarre schoen: Hathaway had letterlijk de aandacht van iedereen en ze was hét gespreksonderwerp van de dag. Dominatrix-laarzen De speciale sandalen, die Hathaway droeg op de première in New York, werden ontworpen door Tom Ford. De schoenen komen tot net boven haar knie en zijn rond het been gebonden met verschillende gespjes. Dit opmerkelijk schoeisel maakt deel uit van Ford's lente/zomercollectie van 2013. Speciaal voor Anne Hathaway bouwde Ford deze schoenen om tot veganistische stappers. Sinds de actrice een veganistisch dieet volgt, eet ze helemaal geen vlees meer en wil ze geen leer meer in haar kledingkast. Daarom vroeg ze aan Tom Ford om deze schoenen uit 'nepleer' te vervaardigen. Een hele klus voor Ford, maar hij krijgt er wel aardig wat publiciteit bovenop aangezien het schoeisel heel wat tongen heeft losgemaakt. (LVR)