Terwijl we de twintig vreselijkste trends van de voorbije jaren nog aan het verteren zijn krijgen we het nieuws dat Manolo Blahnik de door Timberland geïnspireerde enkellaars terug leven in zal blazen.
In het eerste deel van de noughties waren Timberlands hét schoeisel bij uitstek. De werkmansschoen maakte furore in videoclips en middelbare scholen en iedereen die zichzelf ook maar een grammetje cool wilde geven had een paar in de kast staan. De geelzwarte veters los, de kleur variërend van saffraangeel tot chocoladebruin in suede met het boompjeslogo op de enkel.

Hoewel bijzonder stoer waren ze niet bijster elegant om op te lopen, maar daar bracht schoenenontwerper Manolo Blahnik verandering in. Hij bracht in 2002 een enkellaars uit, geïnspireerd op de gele (en de meest populaire) Timberlandbottine en plaatste er een fijne hak onder. Toen J-Lo de dingen aan haar welgevormde benen hees voor de videoclip van Jenny From The Block en Beyoncé hetzelfde deed in '03 Bonnie and Clyde was het hek van de dam. De stappers kregen zelfs status toen Jay-Z e opnam in de lyrics. (Manolo Blahnik timbs/Aviator lens /600 drops/Mercedes Benz/The only time you wear Burberry is to swim/And I don't have to worry, only worry is him)
Redactrices van Highsnobiette hebben de ondingen echter zopas weer in de Saks winkelrekken gespot, wat wil zeggen dat verschillende stylistes en modemensen ze opnieuw omarmd hebben. Wij duiken alvast onder gedurende deze come-back, groetjes van de overkant. (KS)

Terwijl we de twintig vreselijkste trends van de voorbije jaren nog aan het verteren zijn krijgen we het nieuws dat Manolo Blahnik de door Timberland geïnspireerde enkellaars terug leven in zal blazen. In het eerste deel van de noughties waren Timberlands hét schoeisel bij uitstek. De werkmansschoen maakte furore in videoclips en middelbare scholen en iedereen die zichzelf ook maar een grammetje cool wilde geven had een paar in de kast staan. De geelzwarte veters los, de kleur variërend van saffraangeel tot chocoladebruin in suede met het boompjeslogo op de enkel. Hoewel bijzonder stoer waren ze niet bijster elegant om op te lopen, maar daar bracht schoenenontwerper Manolo Blahnik verandering in. Hij bracht in 2002 een enkellaars uit, geïnspireerd op de gele (en de meest populaire) Timberlandbottine en plaatste er een fijne hak onder. Toen J-Lo de dingen aan haar welgevormde benen hees voor de videoclip van Jenny From The Block en Beyoncé hetzelfde deed in '03 Bonnie and Clyde was het hek van de dam. De stappers kregen zelfs status toen Jay-Z e opnam in de lyrics. (Manolo Blahnik timbs/Aviator lens /600 drops/Mercedes Benz/The only time you wear Burberry is to swim/And I don't have to worry, only worry is him) Redactrices van Highsnobiette hebben de ondingen echter zopas weer in de Saks winkelrekken gespot, wat wil zeggen dat verschillende stylistes en modemensen ze opnieuw omarmd hebben. Wij duiken alvast onder gedurende deze come-back, groetjes van de overkant. (KS)