Onderstaand filmpje was bedoeld om de lente-collectie van Chanel in de verf te zetten, maar hoezeer Lindsey Wixson en Stef van der Laan hun best doen: onze ogen sperden zich vooral bij het zien van de outfit van Hudson Kroenig. Het petekind van Karl Lagerfeld duikt op in een allerschattigst t-shirt en hoodie met Choupette-print!
Wij snappen eigenlijk niet dat een geniaal marketeer als Lagerfeld het gloeiend hete ijzer nog niet gesmeed heeft want we zijn er zeker van dat we niet de enigen zijn die héél veel zouden over hebben voor een authentiek Choupette-shirt. Desnoods een Choupette-zakdoek! Als het maar haar beeldtenis heeft! (Sorry K, een handtas met die naam doet het niet volledig voor ons). Voor Pasen? (KS)

Onderstaand filmpje was bedoeld om de lente-collectie van Chanel in de verf te zetten, maar hoezeer Lindsey Wixson en Stef van der Laan hun best doen: onze ogen sperden zich vooral bij het zien van de outfit van Hudson Kroenig. Het petekind van Karl Lagerfeld duikt op in een allerschattigst t-shirt en hoodie met Choupette-print! Wij snappen eigenlijk niet dat een geniaal marketeer als Lagerfeld het gloeiend hete ijzer nog niet gesmeed heeft want we zijn er zeker van dat we niet de enigen zijn die héél veel zouden over hebben voor een authentiek Choupette-shirt. Desnoods een Choupette-zakdoek! Als het maar haar beeldtenis heeft! (Sorry K, een handtas met die naam doet het niet volledig voor ons). Voor Pasen? (KS)