Tijdens de Fashion Week in Milaan stelde Geox de nieuwe BlueGeox collectie voor. Het Italiaanse schoenenmerk, dat bekend werd met 'ademende schoenen', lanceert voor komende herfst een collectie jeansbroeken voor zowel mannen als vrouwen.

Geox heeft voor deze collectie samengewerkt met de Turkse stoffenfabrikant Isko. Een slimme zet van het merk, want na regelmatig wassen worden de broeken steeds mooier van kleur.

De creaties zijn verkrijgbaar in diverse tinten zwart, grijs en blauw en zijn voorzien van duurzame ritsen en diverse borduursels.

De collectie zal in de herfst van 2012 wereldwijd te koop zijn in de Geox-winkels. (KD)

Tijdens de Fashion Week in Milaan stelde Geox de nieuwe BlueGeox collectie voor. Het Italiaanse schoenenmerk, dat bekend werd met 'ademende schoenen', lanceert voor komende herfst een collectie jeansbroeken voor zowel mannen als vrouwen. Geox heeft voor deze collectie samengewerkt met de Turkse stoffenfabrikant Isko. Een slimme zet van het merk, want na regelmatig wassen worden de broeken steeds mooier van kleur. De creaties zijn verkrijgbaar in diverse tinten zwart, grijs en blauw en zijn voorzien van duurzame ritsen en diverse borduursels. De collectie zal in de herfst van 2012 wereldwijd te koop zijn in de Geox-winkels. (KD)