De 'Accessories Council' heeft de eerste lading genomineerden bekend gemaakt voor de Accessories Council Excellence Awards. Het gala vindt plaats op 5 november in New York, binnenkort volgen meer namen.

Bijzonder aan deze editie is dat voor de eerste keer alle genomineerden voor Ontwerper van het Jaar van hetzelfde modehuis komen. Zowel Francisco Costa, Italo Zucchelli als Ulrich Grimm zijn allemaal in dienst bij het Amerikaanse modehuis Calvin Klein.

De eerste Accessories Council Excellence Awards vonden plaats in 1995 en hebben als doel om elk jaar de mensen te eren die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de accessoire-industrie. Zowel de genomineerden als de gelauwerden worden gekozen door professionelen uit de sector.

De gelauwerden zijn dit jaar Constance White met de Mary Lou Luther Journalism Award, Theodora & Callum met de Brand Launch Award, C. Wonder met de Specialty Retailer Award, Stella & Dot met de Retail Innovation Award en Vince Camuto met de Visionary Award. "Deze merken en mensen zijn leiders in de industrie en zetten de toon voor de verdere groei van de sector in zijn geheel", zegt Karen Giberson, President van de Accessories Councel tegen WWD. (RDM)

De 'Accessories Council' heeft de eerste lading genomineerden bekend gemaakt voor de Accessories Council Excellence Awards. Het gala vindt plaats op 5 november in New York, binnenkort volgen meer namen. Bijzonder aan deze editie is dat voor de eerste keer alle genomineerden voor Ontwerper van het Jaar van hetzelfde modehuis komen. Zowel Francisco Costa, Italo Zucchelli als Ulrich Grimm zijn allemaal in dienst bij het Amerikaanse modehuis Calvin Klein. De eerste Accessories Council Excellence Awards vonden plaats in 1995 en hebben als doel om elk jaar de mensen te eren die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de accessoire-industrie. Zowel de genomineerden als de gelauwerden worden gekozen door professionelen uit de sector. De gelauwerden zijn dit jaar Constance White met de Mary Lou Luther Journalism Award, Theodora & Callum met de Brand Launch Award, C. Wonder met de Specialty Retailer Award, Stella & Dot met de Retail Innovation Award en Vince Camuto met de Visionary Award. "Deze merken en mensen zijn leiders in de industrie en zetten de toon voor de verdere groei van de sector in zijn geheel", zegt Karen Giberson, President van de Accessories Councel tegen WWD. (RDM)