Voor de echte wedstrijd losbarst, worden eerst nog de regionale awards uitgereikt in Londen, Shangai, Sydney, Antwerpen, Dubai en New York. Daar worden telkens twee finalisten - een voor menswear en een voor womenswear - geselecteerd en uitgenodigd voor de internationale finale. Voor het sluitstuk van de wedstrijd is het nog wachten tot begin 2016, maar de regionale awards komen wel al dichterbij.

Regiofinale

De Europese regiofinale vindt plaats op 13 juli in Antwerpen. Daar zullen voor zowel de vrouwen- als mannencollectie negen prefinalisten het tegen elkaar opnemen. Voor womenswear zijn dat de Belgische Capara, Jindra Jansová, Freya Dalsjø, CristaSeya, Bobby Kolade, Piccione.Piccione, Nanna van Blaaderen, Juan Vidal en Asu Aksu. De vertegenwoordigers voor de Europese heren zijn de Belg MariusPetrus, Pavel Ivancic, Armoire d'homme, Harmony, Ivanman, Christian Pellizzari, Jonathan Christopher, Etxeberria en Giray Sepin.

Wie de regionale finale wint, krijgt niet alleen een ticketje voor de internationale finale, maar ook een geldprijs van 50.000 AUD om zijn collectie uit te werken.

Voor de echte wedstrijd losbarst, worden eerst nog de regionale awards uitgereikt in Londen, Shangai, Sydney, Antwerpen, Dubai en New York. Daar worden telkens twee finalisten - een voor menswear en een voor womenswear - geselecteerd en uitgenodigd voor de internationale finale. Voor het sluitstuk van de wedstrijd is het nog wachten tot begin 2016, maar de regionale awards komen wel al dichterbij.De Europese regiofinale vindt plaats op 13 juli in Antwerpen. Daar zullen voor zowel de vrouwen- als mannencollectie negen prefinalisten het tegen elkaar opnemen. Voor womenswear zijn dat de Belgische Capara, Jindra Jansová, Freya Dalsjø, CristaSeya, Bobby Kolade, Piccione.Piccione, Nanna van Blaaderen, Juan Vidal en Asu Aksu. De vertegenwoordigers voor de Europese heren zijn de Belg MariusPetrus, Pavel Ivancic, Armoire d'homme, Harmony, Ivanman, Christian Pellizzari, Jonathan Christopher, Etxeberria en Giray Sepin.Wie de regionale finale wint, krijgt niet alleen een ticketje voor de internationale finale, maar ook een geldprijs van 50.000 AUD om zijn collectie uit te werken.