De AW13/14-ontwerpen van modehuis Alexander McQueen zullen niet verbleken onder de schijnwerpers van de catwalk en de lichtflitsen van de modefotografen. De hoogzwangere Sarah Burton, creatief directeur van Alexander McQueen, mag van haar dokter namelijk haar Britse bed niet verlaten. De show die het label in Parijs gepland had wordt geschrapt.

In plaats daarvan zal er op 5 maart een private voorstelling gegeven worden aan zo'n 100 leden van de pers. Aankopers kunnen later die dag de collectie keuren.

Alexander McQueen is al de tweede grote naam die verstek geeft voor de hoogmis van de mode. Ook Cacharel liet eerder deze maand weten Parijs dit seizoen over te slaan.

De AW13/14-ontwerpen van modehuis Alexander McQueen zullen niet verbleken onder de schijnwerpers van de catwalk en de lichtflitsen van de modefotografen. De hoogzwangere Sarah Burton, creatief directeur van Alexander McQueen, mag van haar dokter namelijk haar Britse bed niet verlaten. De show die het label in Parijs gepland had wordt geschrapt. In plaats daarvan zal er op 5 maart een private voorstelling gegeven worden aan zo'n 100 leden van de pers. Aankopers kunnen later die dag de collectie keuren. Alexander McQueen is al de tweede grote naam die verstek geeft voor de hoogmis van de mode. Ook Cacharel liet eerder deze maand weten Parijs dit seizoen over te slaan.