We dromen er allemaal van om duizenden euro's uit te geven aan kledij, maar dit is niet echt realistisch. Toch kan je met een paar kleine trucjes je outfits er al een stuk meer 'couture' doen uitzien. We geven 5 tips mee om je kleren duurder te laten lijken dan ze eigenlijk in werkelijkheid zijn.

1. Laat je kleren op maat maken

Een blouse van de H&M of jurkje van Zara ziet er plots al veel beter uit wanneer het helemaal is aangepast aan jouw lichaam. Neem het kledingstuk daarom mee naar een klerenmaker in de buurt en laat het jouw 'eigen' maken door het op maat te laten maken.

2. Breng je kledij naar de droogkuis

Het is misschien wel wat prijzig om bepaalde kledingstukken binnen te brengen in de wasserij, maar dit zorgt ervoor dat je kleding langer mooi zal blijven. Ze blijven hun kleur behouden en de stof blijft in goede staat. Het vraagt wel een inspanning, maar dit loont zeker en vast.

3. Ga voor accessoires

Een look kan er meteen al 'chiquer' uitzien door het toevoegen van passende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de 'ear cuff', momenteel erg populair. Maar ook een mooie ketting, ring of 'arm candy' kan je outfit al heel wat meer uitstraling geven.

4. Bij twijfel: kies voor zwart

Donkere kleuren zijn iets soberder en geven je al snel een 'rijkere' uitstraling. Zwart of donkerblauw is zo goed als flatterend voor elke vorm en je kan dit eindeloos combineren. Bovendien verbergt het kleine imperfecties. A winner!

5. Investeer in een jas

Een kledingstuk waar je toch wel wat centjes tegenaan mag gooien, is een jas. Dit omdat het een kledingstuk is waaronder je veel kan verstoppen, maar ook omdat het meteen in het oog springt. Probeer toch echt te investeren en een goede jas.

(LVR) Bron: Huffington Post

We dromen er allemaal van om duizenden euro's uit te geven aan kledij, maar dit is niet echt realistisch. Toch kan je met een paar kleine trucjes je outfits er al een stuk meer 'couture' doen uitzien. We geven 5 tips mee om je kleren duurder te laten lijken dan ze eigenlijk in werkelijkheid zijn. 1. Laat je kleren op maat maken Een blouse van de H&M of jurkje van Zara ziet er plots al veel beter uit wanneer het helemaal is aangepast aan jouw lichaam. Neem het kledingstuk daarom mee naar een klerenmaker in de buurt en laat het jouw 'eigen' maken door het op maat te laten maken.2. Breng je kledij naar de droogkuis Het is misschien wel wat prijzig om bepaalde kledingstukken binnen te brengen in de wasserij, maar dit zorgt ervoor dat je kleding langer mooi zal blijven. Ze blijven hun kleur behouden en de stof blijft in goede staat. Het vraagt wel een inspanning, maar dit loont zeker en vast.3. Ga voor accessoires Een look kan er meteen al 'chiquer' uitzien door het toevoegen van passende accessoires. Denk bijvoorbeeld aan de 'ear cuff', momenteel erg populair. Maar ook een mooie ketting, ring of 'arm candy' kan je outfit al heel wat meer uitstraling geven.4. Bij twijfel: kies voor zwart Donkere kleuren zijn iets soberder en geven je al snel een 'rijkere' uitstraling. Zwart of donkerblauw is zo goed als flatterend voor elke vorm en je kan dit eindeloos combineren. Bovendien verbergt het kleine imperfecties. A winner!5. Investeer in een jas Een kledingstuk waar je toch wel wat centjes tegenaan mag gooien, is een jas. Dit omdat het een kledingstuk is waaronder je veel kan verstoppen, maar ook omdat het meteen in het oog springt. Probeer toch echt te investeren en een goede jas. (LVR) Bron: Huffington Post