De Franse modeblogster en illustratrice Garance Doré slaat opnieuw de handen in elkaar met Marc O'Polo. De Françcaise ontwierp al eerder een capsulecollectie voor Marc O'Polo die bestond uit T-shirts en sweaters van biologisch katoen. De tekeningen van de illustratrice, haar handelsmerk, sierden deze collectie.

Ook voor de tweede lijn put Doré inspiratie uit haar eigen tekeningen. De collectie is gebaseerd op het thema van de 'Smart Traveller' en is erg casual. Opnieuw wordt er gebruik gemaakt van biologisch katoen en sieren enkele inspirerende spreuken en modieuze illustraties de kledingstukken. Het kleurenpallet bestaat voornamelijk uit blauw, grijs en wit.

De collectie is vanaf februari te koop in de Marc O'Polo winkels en de prijs van de stukken varieert tussen 49.90 en 109 euro. (LP)

http://www.garancedore.fr/en/

De Franse modeblogster en illustratrice Garance Doré slaat opnieuw de handen in elkaar met Marc O'Polo. De Françcaise ontwierp al eerder een capsulecollectie voor Marc O'Polo die bestond uit T-shirts en sweaters van biologisch katoen. De tekeningen van de illustratrice, haar handelsmerk, sierden deze collectie. Ook voor de tweede lijn put Doré inspiratie uit haar eigen tekeningen. De collectie is gebaseerd op het thema van de 'Smart Traveller' en is erg casual. Opnieuw wordt er gebruik gemaakt van biologisch katoen en sieren enkele inspirerende spreuken en modieuze illustraties de kledingstukken. Het kleurenpallet bestaat voornamelijk uit blauw, grijs en wit. De collectie is vanaf februari te koop in de Marc O'Polo winkels en de prijs van de stukken varieert tussen 49.90 en 109 euro. (LP)http://www.garancedore.fr/en/