Eerder liet de excentrieke ontwerper John Galliano weten dat hij zijn comeback in de modewereld zou maken. Hij mag daarvoor zelfs de werkruimte gebruiken van de Amerikaanse ontwerper Oscar de la Renta in New York.

Galliano mag dan wel in de ongenade gevallen zijn na enkele antisemitische uitspraken, de modewereld ontvangt hem nu opnieuw met open armen. Zo laten Domenico Dolce en Stefano Gabbana weten dat ze hem alle succes wensen in zijn terugkeer naar de mode-industrie. "We zijn altijd al fans geweest van zijn flamboyant talent", klinkt het bij het Italiaanse duo.

Niet alleen mag Galliano in alle rust de kantoren van Oscar gebruiken, hij zal ook meewerken aan zijn eigen herfst-en winter collectie. Volgens een journalist van The Telegraph zou het zelfs mogelijk zijn dat Galliano de la Renta zou opvolgen. Als we de la Renta zelf mogen geloven zit dat er echter nog niet direct in aangezien hij onlangs nog aan WWD liet weten dat hij niet van plan is om binnenkort op pensioen te gaan.

John is ondertussen al een paar dagen in New York en heeft al enkele belangrijke mensen in de modewereld - zoals Grace Coddington van de Amerikaanse Vogue - opnieuw gecontacteerd. Er wordt dan ook verwacht dat hij een veel geziene gast zal zijn tijdens de nakende modeweek in New York. (RDM)

Eerder liet de excentrieke ontwerper John Galliano weten dat hij zijn comeback in de modewereld zou maken. Hij mag daarvoor zelfs de werkruimte gebruiken van de Amerikaanse ontwerper Oscar de la Renta in New York. Galliano mag dan wel in de ongenade gevallen zijn na enkele antisemitische uitspraken, de modewereld ontvangt hem nu opnieuw met open armen. Zo laten Domenico Dolce en Stefano Gabbana weten dat ze hem alle succes wensen in zijn terugkeer naar de mode-industrie. "We zijn altijd al fans geweest van zijn flamboyant talent", klinkt het bij het Italiaanse duo. Niet alleen mag Galliano in alle rust de kantoren van Oscar gebruiken, hij zal ook meewerken aan zijn eigen herfst-en winter collectie. Volgens een journalist van The Telegraph zou het zelfs mogelijk zijn dat Galliano de la Renta zou opvolgen. Als we de la Renta zelf mogen geloven zit dat er echter nog niet direct in aangezien hij onlangs nog aan WWD liet weten dat hij niet van plan is om binnenkort op pensioen te gaan. John is ondertussen al een paar dagen in New York en heeft al enkele belangrijke mensen in de modewereld - zoals Grace Coddington van de Amerikaanse Vogue - opnieuw gecontacteerd. Er wordt dan ook verwacht dat hij een veel geziene gast zal zijn tijdens de nakende modeweek in New York. (RDM)