Vanaf nu is het Belgische kledingmerk voor baby's en kinderen, Fred & Ginger, ook online verkrijgbaar. De bestaande website werd vernieuwd en er werd een webwinkel aan toegevoegd zodat iedereen nu ook online kan winkelen bij het kleurrijke label.

Het Belgische kledingmerk Fred & Ginger kennen we vooral van de vrolijke prints en kleurrijke ontwerpen. Er zijn winkels van het label in steden als Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brugge. En daar is een nieuwe winkel, hetzij wel online, bijgekomen.

Vanaf nu kunnen de kleertjes en accessoires van het label ook online gekocht worden. Naast het openen van een webshop werd de bestaande website ook vernieuwd. Webklanten hebben de keuze om de online aangekochte kleding thuis te laten leveren of om in een van de 31e winkels van Fred & Ginger te gaan afhalen.

Om de lancering van de webshop te vieren worden er tot 31 maart geen leveringskosten aangerekend. Bovendien krijgen de eerste 500 webklanten er nog een extra attentie bovenop: een unieke tas gemaakt uit stof van de Fred & Ginger-collectie. (LVR)

Vanaf nu is het Belgische kledingmerk voor baby's en kinderen, Fred & Ginger, ook online verkrijgbaar. De bestaande website werd vernieuwd en er werd een webwinkel aan toegevoegd zodat iedereen nu ook online kan winkelen bij het kleurrijke label. Het Belgische kledingmerk Fred & Ginger kennen we vooral van de vrolijke prints en kleurrijke ontwerpen. Er zijn winkels van het label in steden als Leuven, Mechelen, Antwerpen en Brugge. En daar is een nieuwe winkel, hetzij wel online, bijgekomen. Vanaf nu kunnen de kleertjes en accessoires van het label ook online gekocht worden. Naast het openen van een webshop werd de bestaande website ook vernieuwd. Webklanten hebben de keuze om de online aangekochte kleding thuis te laten leveren of om in een van de 31e winkels van Fred & Ginger te gaan afhalen. Om de lancering van de webshop te vieren worden er tot 31 maart geen leveringskosten aangerekend. Bovendien krijgen de eerste 500 webklanten er nog een extra attentie bovenop: een unieke tas gemaakt uit stof van de Fred & Ginger-collectie. (LVR)